Benim 2 katlı bit evim var neyse biz bu kadınla tanıştık ihtiyaç sahibi zorsa kalmış benim boş olan evde kalıyor Şu an ve eve gider gitmez geliyor sana yemek yaptım diyor vs sürekli yemek çamaşır vs varsa bakıyor bunu yapması doğru mu sizce hadi yemeği geçtim yabancı bir kadin çamaşıra bakmalı mı yardım amaçlı bile olsa?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani bi bakıma sana teşekkür ediyor veya borç gibi görüyor
Borç görmesin onu da geçtim teşekkür etmesinde sorun yok ama biraz fazla mı ileri gitti çamaşırımı vs bakmış yıkamış yani sonuçta yabancı bir kadin doğru bir davranış mı sence?
Asla ona kötü birsey demedim normalde sevmem özel şeylerime bakılmasını ama
Bunu ona nazikçe söyleyebilirsin bence sevmiyorum özel eşyalarına dokunulmasını gibi, haklısın zaten bence de özel eşyalara karışılmamalı
Şimdilik birsey demedim aka bir dahaki sefere ona izin vermem yani yemek yapsın hadi onu geçtim evi de temizlesin sorun yok da özel şeylerden nefret ediyorum o iyilik düşünüyor orası ayrı ama sonuçta yabancı ve neden bakmak zorunda kalsın uygun değil
Allahtan üst katta yaşıyor bir dahaki sefere söylerim çamaşıra dokunma ben yıkarım
Diye iyilik yapınca karşılık beklemiş gibi hissetmesin birde şahsen
Öyle yap
Peki kırılır mı bunu söylediğim de sence?
Biraz durumunu konuştuk yalnız kalmış ailesiz felan çocukla kalmış işte biraz hayatı sıkıntılı bende bana gel dedim götürdüm ama utandı üst katta kalırsın dediğim de sevindi ama ne bileyim işten geliyorum yemek yapmış vs evi temizlemiş onu bunu yapmış ben bir karşılık da beklemedim ki
Bilmiyorum ju
Birsey diyeceğim soru ile alakasız ama sence ben kötü biri miyim insan olarak
Hayır aksine bence iyi birisin
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Tanımadan az önce biri kötüsün sen dedi vs de şaşırdım çünkü tanıdık biri de değil yani
hayır yapmışsın işte
Reis onu demiyorum ya kızdım geçen gün ama ona birsey demedim çamaşırı vs açmış yikamis özel birsey bu bekar biriyim yani bunu doğru bulmadım