Türkiyeyi Hristiyan Bir Cumhurbaşkanı Yönetirse?

Öncelikle hristiyan kavramı benim için bir dinden öte bir imandır. Hollywoodlardaki hristiyanlık benim iman ettiğimden farklıdır. Gerçek hristiyanlık bilinenin aksine farklıdır. İsa Mesih Tanrı olup beden almış ve En Yücelerin Yücesi olduğu için bize sonsuz gücüyle örnek, dayanma gücü ve teselli olmuştur. Bu yönüyle Hristiyan bir cumhurbaşkanımız olsaydı müslümanlık azalmazdı. Çünkü her dine saygı gösterirdi. Masraf olmazdı. Değil çok maaş kendi maaşının bir kısmıyla bile yardımlar yapardı ve yaptığı yardımların tv ekranlarında gösterilmesini yasaklardı. Bakanları halkın oyuyla seçerdi. Çoğunlukla bakanları topluluktan yetkisi olanları seçerdi. Böylece güzel yönetim olurdu. Sarayda değil apartman dairesinde otururdu. Çünkü Kutsal Kitap'ta " Kendini alçaltan herkes kendini yüceltir" ibaresi vardır. Yine ezan okunurdu inanmasa da inanmasam da. Enflasyon düşüşe geçerdi. Herkese aylık maaş yanında bir de yardımlar yapılır ve bu sadece mesaj üzerinden açıklanırdı. Cumhurbaskanı kendisi dile getirmezdi. Herkese tv ekranlarında Müjde'yi paylaşırdı. Halkın çoğu ne istiyorsa o olurdu. Bakanlarına çoklu maaş yerine sadece tek hakettiği miktarda maaş verirdi. Diyanet işleri başkanı tek bir dine değil her dine hitap eden birisi olurdu. Diyanet işleri başkanlığı tarafından Katolik ve Ortodoks mezhebine özgün kilisenin buluşabileceği mekanlar yaptırılırdı. Vergilerin tümü kaldırılırdı. Vergileri sadece bakanlar öderlerdi. Sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Herkese kendi alanında iş bulunurdu.
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca kılık kıyafet özgürlüğı getirilirdi. Kendisi eleştirilecek olursa o eleştiriyi yapan kişiyle dost olurdu
Türkiyeyi Hristiyan Bir Cumhurbaşkanı Yönetirse?