Napıcagımı bilmiyorum boşanmak?

Kısaca önemli gördüklerimi anlatıcam

Beni hastaneye götürmek için tatlı uykusundan vazgecememesi ve benim bebeğimi anneme bırakıp otobüsle hastaneye gitmem onun arabası varken (benim altınlarımla alınan araba ) bir güzel söz söylememesi benimle sadece birlikte olacağı günün sabahı sohbet etmesi insan gibi dinlemesi cevap vermemesi birlikte olduktan sonra ya da birlikte olmayacağı gün konussamda beni duymamış gibi yapar susar defalarca tekrarlasamda defalarca susar surat aşar ters davranır kendimi sevgilisiyle beraber olup kullanılmış kız gibi hissetmemi sağlar annesinin sırf biz huzursuz olalım diye babasıyla kavga edip babasını bize doldurması eşim babasını çok sevdiği için evlerimiz ayrı bu arada annesi gille durmuyoruz bize büyü yaptırmalarına ragmen onlarla konuşması normal günlerde para yok dışarı çıkarmaz maaş gününden bir gün sonra evin ihtiyaçlarını almaya çıkarız onda da surat asıp burnumdan getirir diğer günler evden dışarı çıkamayız para yok der 4 yıldır evliyim 4 yıldır para yok bu güne kadar katlandim ama ekmeği bile babası alıyor eve benim babam da da para yoktu ama o evimizi hiç ekmeksiz bırakmadı hiç bir şey olmasa ekmek olurdu evde buzdolabı bozuldu çalış kendin al dedi işten geldiğinde 3 yaşında kızım var kızımın uyku saati gelesiye kadar uyur daha sonra telefona bakar maç oynar daha sonra telefonu bırakıp gene uyur madiyati sorun etmiyordum eskiden ama şimdi değer göremedigim için sorun ediyorum sanırım benim doğum günüm maaş gününden iki gün sonra benim doğum günlerimde para olmaz sadece iyki doğmuşsun der onun doğum günü maaş gününden 6 gün sonra ben 4 yıldır onun doğum gününü hiç ihmal etmem pastalarla hediyelerle kutlarım 3 ayda 3 aya dul maaşı alan bir annem var gidebileceğim babam vefat etti boşanirsam çalışmam gerekicek sorun değil ama kızımı özluyorum ben evladımı kendim büyütmek istiyorum çok arada kaldım

Güncellemeler
1 yıl
O 30 yaşında ben 21
Napıcagımı bilmiyorum boşanmak?