Söylemesem içimde kalırdı dayanamadım yazdım hakkımda bu kız da bana aşık oldu yapıştı diye düşünmüştür değil mi rezil mi oldum şimdi birkaç defa buluşmuştuk sevgili yapmış vs tutamadım kendimi

Söylemesem içimde kalırdı dayanamadım yazdım hakkımda bu kız da bana aşık oldu yapıştı diye düşünmüştür değil mi rezil mi oldum şimdi birkaç defa buluşmuştuk sevgili yapmış vs tutamadım kendimi

Kendini küçük düşürmedin, bir şerefsizin daha derdinin başka şeyler olduğunu anlamış oldun. Acı ve kötü bir tecrübe olmuş. Artık insanlara nasıl güveneceğiz hiç bilmiyorum 🤷♂️
Ben de bilmiyorum ki bıktım artık 3 yıl aradan sonra bir deneyeyim dedim sonuç bu
Ben evliliği kafamdan tamamen çıkarttım, ne zaman ki güvenimi ve duygularımı yeşertecek birisi çıkacak işte o zaman bu konu tekrar gündemime gelecek.
Ben evlenmek istiyorum aslında düzgün sadakat sahibi bir insana debk gelince gerçekten artık sevgi de önemli değil güvenilir biri olsun istiyorum beni arkamdan vurmayacak huzur verecek birini
Aynısını bende istiyorum ancak öyle birisine denk gelemiyorum maalesef. Kadınlar bu konuda biraz acımasızlar.
Nerde yaşıyorsunuz hanımefendi?
İstanbul'da
Ankara’da olsaydın keşke…
Oda İstanbul'da değildi zaten bu yüzden bitti belki de
Nerelisin?
Aslen van
Hımm bende niğde ama doğma büyüme Ankara . Tanışmak ister misin?
Beni yanlış anladınız galiba, ben senin düzgün, dürüst, güvenilir, sadakat sahibi, ağırbaşlı, iyi bir kadın olduğunu hissettim bu yüzden de tanışmaya değer birisi olduğunuzu düşündüğümden dolayı tanışmak istedim. Bazen hayatımızda güzel tesadüflere ihtiyacımız vardır. Ancak siz beni yanlış anladınız. Kusura bakmayın.
Cevap
5Cevap
İşte erkeklerin amacı bu skip skip atmak başka bedenler başka tatlar doyamiyorlar, hiç onemsememis kısa kısa cevaplar artık bir git başımdan der uğraşamam der gibj ve yüksek ihtimalle seninle konuşurken başkalarıyla yatmıştır yatmadiysa da garanti konuştu yedekleri kesin vardir diye düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum yoksa şak diye sevgilim var der mi bir insan yedeklemiş işte ne bileyim ki ben insan yaşamadan göremiyor bazen sildim numarasını yakasına yapışacak bir kadın değilim ben
Tabi ki öyle kesin yedekleri var kaç kizla konuşuyor kim bunlar böyle tipler evlenmek isteyince de bir şey yaşamamış kiz ister sonra da bi kadının geçmişine erkeğin ise geleceğine bakilir der tam srfsizlik. Olsun yapicak bir şey yok zamani geri alamazsin kotu bir tecrübe daha dikkatli olursun
Dert etme geri alamazsın hayat tecrübesi olarak gör bunu tatsız bir anı.
Evet keşke bana ben seninle o anlamda bir şey düşünmüyorum deseydi
Deseydi beklenti yaratmamış olurdu işte yaşandı geçti derdim kazık atmak bu bildiğin insana
Çok haklısın teşekkür ederim biliyorum geçecek inşallah
Sonradan size bunun koyması çok üzücü, bu işi yapmadan önce böyle olabileceğini düşünmüş olmanız gerekirdi zaten. Bunu göze almadan ilişkiye girip ardından pişmanlık hissetmeniz tamamen sizin kişisel probleminiz.
İlişkiye girdiğim için üzülmüyorum ben işler yolunda gider diye düşünüyorum sonra bir bakıyorum sevgilim var cinsellik tabu değil benim için başta deseydi ki beklenti içine girme böyle devam edelim Okey der geçerdim bu duruma
Edemedim çünkü hızlı yaşayan biri değilim ben güzel bir şey olabilir beklentisi yarattı ne bileyim böyle olacağını ben
3 yıl sonra seks mi oldu
Yoo 3 yıl sonra ilk kez birinden hoşlandım ve evet
Bekareti verdin yani
Bakire değildim önüme gelenle olmuyorum yalnızca 3 yıldır hayatıma kimseyi almıyorum demek istedim
Bir şey olmaz kanka salla ya.. ikinci ilişkin o zamna
Evet ikinci sallamaya çalışıyorum da sarsıldım yalan yok çünkü hayatına sürekli birini alabilen biri değilim
Sallama
Peki
Yaş kaç
evet maalesef küçük düşürmüşsün kendini
Son kez söyleyeyim dedim nasıl olsa bir daha görmeyeceğim konuşmayacağım söylediklerim yaptığı * yüzüne vursun istedim utanmaz da olsun
K ahpeligi
Sikistin mi Uğur ile teyze
Evet
Sağlam kökledi mi peki
Ya bir SG allah aşkına
* sensin bebeğim
Xikilen...
Mutlu edildin mi diye soruyorum işte
Mutlu olsam bu soruyu mu sorarim denyo
İtaatkar ve zürtük ruhlu isen ben seni mutlu ederim yavrum 😀
Öyle misin
öyle gibi
Sildim içimdekileri söyleyip nasıl olsa bir daha konuşmayacağım
Aferin mantikli hareket
Bence de kendi gibilerle karşılaşır da hayal kırıklığının ne olduğunu o da tadar umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?