Diğer Kafa dağıtmak için bir şey önerir misiniz? ZümrüdüaankaKuşu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Dikiş mi yapsam ya bana iyi geliyor Kafa dağıtmak için bir şey önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. film dizi izle bence 0 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Birkaç kere duvara vur, hem temel hem de mecazi anlamda başarılı sonuçlar doğuracağına eminim:)) 0 7 Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Denedim geçmedi Yorumla 90sboy 1 yıl Hemen pes etme:) Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Kafami yarayım yani Yorumla 90sboy 1 yıl Yok yok.. Varsa şöyle bir Stefan Zweig patlat, öyküler iyi gelir Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Okumuştum sacma geldi Yorumla 90sboy 1 yıl Hiç de bile hangisiymiş o saçma gelen? Zweig sarmadıysa Orwell, o da olmadı Jack London.. Çare çok:)) Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Satranç ghfg Yorumla
Zeyzeyy12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Orman yürüyüşü, bisiklet surmek, spor yapmak, yemek ya da tatli yapmak, dus almak, ibadet yapmak, hayvan veya bitki beslemek 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Em güzeli müzik dinlemek bu arda pp ismin güzelmiş bir dizi vardı ondan mı esinlendin 0 11 Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Teşekkürler evet orada Zümrüdüanka kuşu küllerinden yeniden doğuyordu. Bende öyle olmak istedim Yorumla proofstriker39 1 yıl Rica ederim, Anladım çok iyi düşünmüş sün bence sende küllerinden yerinden doğarsın güzel bir diziydi Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Harry Potter dan bahsediyorsun demi Yorumla proofstriker39 1 yıl Sen ne anladın Yorumla proofstriker39 1 yıl Harry Potter'ın Voldemort'tan kaçmasına yardım eden kuş ben bu filme dizi diyorum çünkü 11 seriden oluşuyor Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Evet bende ona dedim. Acaba baska filmdede var miydi diye sordum sana Yorumla proofstriker39 1 yıl Yok tabi başka filmde ben gene bütün serisini izleyeceğim heralde Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl İzle bakalım Yorumla proofstriker39 1 yıl teşekkür ederim Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Ne demek xhhx Yorumla proofstriker39 1 yıl 🙏 Yorumla
Martinn-ist Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Birlikte bir yerden kahve içip sohbet etmek kafani dagitmani sağlar bence sohbetim keyiflidir 0 16 Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Kahve makinesi aldim kahve yapayım bdhdh Yorumla Martinn-ist 1 yıl Olur ne masrafsiz kızsın bak simdi etkilendim senden 😀 Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Kahve makinesine yeterince masraf yaptım dhhdhd Yorumla Martinn-ist 1 yıl Sen yaptın ben 0 masraf 😀 Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Dkdk Yorumla Martinn-ist 1 yıl Sen tek başına kahve içmek için almadın umarım makinayı? Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Çeyizime aldım Yorumla Martinn-ist 1 yıl Fena yere bağladin. Seninle kahve içmek için evlenmek mi lazım şimdi 😀 Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Kahve için evlencen mi Yorumla Martinn-ist 1 yıl Bilmem ki 40 yil hatiri da varmiş 🤔 Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl 42 yaşında mi Yorumla Martinn-ist 1 yıl 42 yaşim evet senin kaç? Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl Yazıyor ya Yorumla Martinn-ist 1 yıl 28 hmm olur mu kız ne diyorsun? Yorumla ZümrüdüaankaKuşu 1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Martinn-ist 1 yıl Ne bu tavir naz mi ediyosun?Kahven ne kiymetliymis evlenmeyi göze aldik yine mutlu edemedik 🙂 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Parabellum :D şaka şaka. Takıl buralarda ya da bi hobi edin. 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 313 cevap paylaştı. Resim çiz hatta tuval al bir şeyler çiz boya. Çok rahatlatıcı… 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 518 cevap paylaştı. Resim çizmek 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 bira. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kitap oku 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Film izle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
film dizi izle bence
Birkaç kere duvara vur, hem temel hem de mecazi anlamda başarılı sonuçlar doğuracağına eminim:))
Denedim geçmedi
Hemen pes etme:)
Kafami yarayım yani
Yok yok.. Varsa şöyle bir Stefan Zweig patlat, öyküler iyi gelir
Okumuştum sacma geldi
Hiç de bile hangisiymiş o saçma gelen? Zweig sarmadıysa Orwell, o da olmadı Jack London.. Çare çok:))
Satranç ghfg
Orman yürüyüşü, bisiklet surmek, spor yapmak, yemek ya da tatli yapmak, dus almak, ibadet yapmak, hayvan veya bitki beslemek
Em güzeli müzik dinlemek bu arda pp ismin güzelmiş bir dizi vardı ondan mı esinlendin
Teşekkürler evet orada Zümrüdüanka kuşu küllerinden yeniden doğuyordu. Bende öyle olmak istedim
Rica ederim, Anladım çok iyi düşünmüş sün bence sende küllerinden yerinden doğarsın güzel bir diziydi
Harry Potter dan bahsediyorsun demi
Sen ne anladın
Harry Potter'ın Voldemort'tan kaçmasına yardım eden kuş ben bu filme dizi diyorum çünkü 11 seriden oluşuyor
Evet bende ona dedim. Acaba baska filmdede var miydi diye sordum sana
Yok tabi başka filmde ben gene bütün serisini izleyeceğim heralde
İzle bakalım
teşekkür ederim
Ne demek xhhx
🙏
Birlikte bir yerden kahve içip sohbet etmek kafani dagitmani sağlar bence sohbetim keyiflidir
Kahve makinesi aldim kahve yapayım bdhdh
Olur ne masrafsiz kızsın bak simdi etkilendim senden 😀
Kahve makinesine yeterince masraf yaptım dhhdhd
Sen yaptın ben 0 masraf 😀
Dkdk
Sen tek başına kahve içmek için almadın umarım makinayı?
Çeyizime aldım
Fena yere bağladin. Seninle kahve içmek için evlenmek mi lazım şimdi 😀
Kahve için evlencen mi
Bilmem ki 40 yil hatiri da varmiş 🤔
42 yaşında mi
42 yaşim evet senin kaç?
Yazıyor ya
28 hmm olur mu kız ne diyorsun?
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ne bu tavir naz mi ediyosun?
Kahven ne kiymetliymis evlenmeyi göze aldik yine mutlu edemedik 🙂
Parabellum :D şaka şaka. Takıl buralarda ya da bi hobi edin.
Resim çiz hatta tuval al bir şeyler çiz boya. Çok rahatlatıcı…
candy crush saga
Spor yap antrenman iyi geliyor
Bişeyler atisyiy
Resim çizmek
2 bira.
Film izle
Film izle
İçersen göndereyim
KS de takıl
Kitap oku
Film izle
uyumak en güzeli