Acile gittim serum taktilar kasinti gecti doktor yine olursa dermatologa git dedi de saat gec oldu stilex diye bir jel ve hap verdi surdum ilaci da ictim yine de azdi bunlar ne yapmam gerekiyor baskasina da oldu mu (galiba denizden alerji kaptim doktor ne oldugunu bilmiyoruz dedi) bacagimda karnimda kolumda kalcam da var
Ya her ilaç yapards doktorlukda bir şey yok senin bazı ilaç gruplarina alerjin var deemek kizariklik nasıl küçük nokta pul pul gibi mi yoksa kizariklikmi sadece
Geçti çok oldu geçen seneydi belekte tatilde oldu off berbat sivri vardı ya villaya gitmistim ama pişman oldum o son villa tatilim oldu zaten inşallah seninkiler de geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence alerjiktir
Birde ne alerjisi oldugunu anlasam
Bende de var alerji sende ki nasıl oldu? Şişlik var mı
Gorunuste sislik yok ama dokununca biraz kabarmis gibi hissediyorum onun disinda her yerim kizardi
Verdikleri ilaçlara da alerjin olabilir
Okudum simdi yan etkilerini o da kizarilik sislik yapiyormus. Anlamadim ne diye doktor bunu verdi, zatsn kizariklik icin icmistim
Ya her ilaç yapards doktorlukda bir şey yok senin bazı ilaç gruplarina alerjin var deemek kizariklik nasıl küçük nokta pul pul gibi mi yoksa kizariklikmi sadece
Şu an sadece kizariklik var dunde boyleydi. Senin neye alerjin var denizden mj olmustun
Sivri isirinca oluyor 6-7 yerden isirmis koca koca oldu 😅 ama ben iki krem aldım biri jeldi 2 gün de ve ti
Sivriler cok tehlikleli belki bende ondan kapmis olabilirim cok var burada da insallah senin de izlerin gecer
Geçti çok oldu geçen seneydi belekte tatilde oldu off berbat sivri vardı ya villaya gitmistim ama pişman oldum o son villa tatilim oldu zaten inşallah seninkiler de geçer
Beyaz tenlimisin
Bugday
Her hangi birseye alerjin var mı normalde
Bildigim kadariyla yok.
Deniz değilde belki sivrisinekler den mikrop kaptın
Geçmiş olsun
Tesekkur