Ağda yapamıyorum 😭😭 çok ağlayasım var cidden. Cildim çok hassas hep alerji oluyor kaşınıyor. Kabarıyor pudra ve ağda önce banyo da fayda etmiyor. ( şimdi krem sürdüm) Ağda yapamıyorum. Lazer desen güvenilir yerlerde bile yakanlar var cesaret edemiyorum. Bana en az 3 hafta gidecek bir şey söyleyin bacak kollar için bugün ağdaya gittim yandı nolur yardım her ay bu eziyet çekilir gibi değil amacım temiz olmak lütfen yardım?
Eskiden ağda yaptığım günler aklıma geldi, aynı bende de fotoğraftaki gibi oluyordu o kadar dikkat de ediyordum ağda öncesi ve sonrası ürünlerini kullanıyordum fakat hep bunun gibi sorunlar çıkıyordu. Ağda alerji yapıyor sana bundan sonra ağda kullanmamanı tavsiye ederim en iyi çözüm lazer. Kesinlikle tüy dökücü kullanma bacakların hassas zaten daha kötü olur jilet desen onu da kullanmanı tavsiye etmem kaşıntıya ve kıllarının daha gür çıkmasına neden olur ayrıca 2-3 günde bir kesmek zorunda kalırsın çünkü 2-3 günde kıl yaklaşık 0.5 ila 1 mm arası kadar uzayabiliyor.
Sabah akşam nemlendir o bacaklarını. Mümkünse kalın ve dar bi' şey giyme daha çok yakarsın. Salaş ve hava alabilecek türden olsun. 1 hafta da ancak düzelir tabii o da şanslı isen. Uzunca sürebilir de sen yine nemlendir. Sıcak suyla değilde ılık su ile duş al. Alabiliyorsan eğer soğuk su da olur. Çok geçmiş olsun 🤗
Uuu cok kızarmis ya kiyamam.. askim bir daha ağda sürme asla bacagina. Evde varsa makine kullan yoksa da mecbur alın yaa olmaz böyle. Makine acıtmıyor alısıyosun da. Jilet zaten bi gün sonra yine cıkartiyo tavsiye etmem Lazer de olmaz dedin Bence tek cözüüm makine
Ya kurban oliyim değer mi şu eziyete? Traşla hallet işini en az 3 bıçaklı jiletler kullan ve sonrasında iyice nemlendirirsen ve aloe vera jel falan kullanırsan hem yatışmış hem de bebek gibi cildin olur. Evet sık yapman gerekiyor ama olsun şu seromoniden daha kolay her türlü. Orijinal buz lazer yapan yerleri soprano ice platinum sitesinden bulabilirsin kendi şehrinde. Oraya git derim o cihaz bence en güvenilir ve iyi olanı.
merhaba lazer yapıyorsunuz anladıgım kadarıyla ben sarı ve kızıl tuy yapısına sahibim aldıkcada koyulasıyor zaten ana Şu an lazer surecindeyim 2 gun sonra 5. seansıma giricem dokulmem var evet ama gozle gorulur bir bicimde asla degil ne yapmam lazım şube muduru ile konusacagım gittigimde zaten
Ya abla sıkma canını Allah askına. Zortlayan dağ ayısı gibi geziyoruz kıl mıl sıkıntı etmiyoruz. Ayrıca kıllı olmak temiz olmamak DEĞİL ki. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle takıl. 🫡