Abi madem sürekli kötü insanlarla karşılaşıyorsunuz ya çevrenizi değiştirin, ya da kendinizi sorgulayın. Neden ülkedeki hatta dünyadaki herkes aynıymış gibi cahilce davranıyorsunuz😂
Sadece burdaki sorular bile yetiyo gına geldi.
Abi madem sürekli kötü insanlarla karşılaşıyorsunuz ya çevrenizi değiştirin, ya da kendinizi sorgulayın. Neden ülkedeki hatta dünyadaki herkes aynıymış gibi cahilce davranıyorsunuz😂
Sadece burdaki sorular bile yetiyo gına geldi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Buradaki insanları sen bırak sal doğalarına yetişemezsin 😂 ister genellesin ister konuşsun umrumda değil 😇
Haklisin 😂
Sende genelleme yapıyormuşsun gibi geliyor ama şimdi hatırlamıyorum 😂
Şş bana her şey mübah😂
Genelleme ile alakali değilde çekememezlik ve kişkanclik olabilir mi çünkü biri birini cekemedigi tada kiskandigi zaman bu da böyledir kesin söyle yapmistir genelde bu sekilde dusunulur kefir gôzlulerden koru bizi yarabbi...
Karsi cinsi kotuleyenlerden bahsettim bi tane kiz redd ediyo tum kizlar ayni diyo ya da bi erkek aldatiyo tum erkekler serefsiz diyolar
Haklisin ama😂
O zaman çikolatayi hakkettik desene.
Yorumum niye kalkti simdi anasina sôvecem yine şikayet yicez hangi fukaranin zoruna gitti kimbilir..
Ne yazmistin ki
Du diyecem şikayet etcekler ama güzel kardeşim degilmi yazacam
Kaldırılan Yorum: Erkek milletine ne bakıyorsun kızdan istedigi yanıtı alamayınca owww dunyanin en s*knkafali insan oluyor bendemi genelleme yapmis oldum böyle bilemedim.
Ne var bunda abe a. mkk larım dimi
Benim sorulardaki gorusleri ve yorumlari saniye saniye izleyen ruh hastası modlar var artik kac tane bilemem 1 mi 2 mi ama var yani bu cok net
Tamam seni izlesinlerde beni niye şikayet ediyorlar benim suçum ne ben evde televizyon izliom bu kadar m4l olmamalı insanlar.
İste illa bi kulp ariyolar konu ben degilim jsbdbsb
O kulpa otursunlar ne diyeyim kalan sağlar bizimdir.
Valla insanlar çok kötü. İster istemez oluyo
Seninde illaki genellediğin bir şeyler vardır
Ben o kadar seref yoksunu erkek tanimis olmama rağmen tum erkekler kapatılsın demiyorum mesela
Klasik koşullama ve genelleme olabilecek şeyler yapacak bir şey yok
Bırakmazlar
Dün tabiki
Haklısın