Yazmadım da kardeşim sen burada sana yazan herkesi niye sapık ilan ediyorsun ki? Yani bu hakkı cüreti kim veriyor sana?
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yazan kişileri biliyorum TKP isteği atıyorlar konisabilmek için tüm yaptığım yorumlara beğeni atiyolar mesaj kutim kapalı olduğu için daha neler neler böyle diyince kendimi beğenmiş gibi gozukuyorum ama gerçekler bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim de canım sıkkın
Yazmadım da kardeşim sen burada sana yazan herkesi niye sapık ilan ediyorsun ki? Yani bu hakkı cüreti kim veriyor sana?
Yazan kişileri biliyorum TKP isteği atıyorlar konisabilmek için tüm yaptığım yorumlara beğeni atiyolar mesaj kutim kapalı olduğu için daha neler neler böyle diyince kendimi beğenmiş gibi gozukuyorum ama gerçekler bunlar
Anlıyorum seni kardeşim de hepsi mi sapık hiç mi aralarında sohbet muhabbet etmek isteyen düzgün insanlar yok hepsini sapık nasıl ilan edelim.
Bazılarının günahını aldım belki ama attıkları msjlari görsen bı sende sapık dercin cinsel icerikli
Canı sıkkın olmayan insan bu saatte mışıl mışıl uyur biz buradayız çünkü derdoyuz be
Nedendir? Bende evde sıkiliyorum
Ozeli acarsan abazalar yazar hemen
Ne yapayım canım sıkkın ama çok komik konuşmak için neler yaziyolar
Halbuki sen yazacak yazamak istedigin varsa zaten yazarsin. Buyuk ihtimalle can sıkintini gidermek icin abaza surusu dadanmistir.
En sıcak havalar sıkılır elbet
Bende aşırı bunaldım kimse yok muhabbet edeceğim
İyidir çok şükür
Kendi düşen ağlamaz
Benimde
Sadece sıkılıyorm
boş ver bizi kendine bak sen
Eriyorum sıcaktan.
Sebep
Patlamak üzereyim
Bende bende
Ama çok tatlısın yaaa