Diğer Çok fena canım sıkılıyor sizin? Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gökler canımı alsada kurtulsam. Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Gevşekler neredesiniz? Çok fena canım sıkılıyor sizin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 968 cevap paylaştı. Benimde sıkılıyor 1 6 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ölsek mi ya? Yorumla m ByBrawo 1 yıl Yok ölmek çözüm değil orada da zebaniler bekliyor 😂 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ne zebanisi kanka masal masal Yorumla m ByBrawo 1 yıl Ben inanıyorum kardeşim sanada saygı duyarım inanmak zorunda değilsin 😊 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Kanka ölme o zaman ya da hazırlan Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ne yapalım kanka sen söyle sanamı geliyim? Patlatalım bir şampanya 0 7 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Gelde şampanya yok Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Şarap var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben getirecem şampanya Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Tamam lan gel Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Bende tarot bakarım sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu saattemi sarmaz ki, bu akşam gelirim müsayitsen Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Sen ne zaman istersen Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Saçmalama köpek, bulursun sen bişeyler hıh 😏 🎭 0 1 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Allah allah nerden biliyorsun Yorumla
Sibopmibop Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Ne kadar inanarak boş konuşuyor 🫠 1 20 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Anan aynı sen Yorumla Sibopmibop 1 yıl Mal prens repliği 😒 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Repliğini başını söyledim bende mal Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Asharya anan aynı sen nasılda inarak boş konuşuyor. Yorumla Sibopmibop 1 yıl Pardon mal 🥲 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Önemli değil mal Yorumla Sibopmibop 1 yıl Türk malı 🫠 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ananlar böyle mal gördümü a dostlar KS sensin çocuk kadın. Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Yiteryaaa biktimya abiye yiterrrrryaaaa Yorumla Sibopmibop 1 yıl Aklımı deliricem şimdi yeter Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Tamam geç sıra bende Yorumla Sibopmibop 1 yıl Çirkinleşme Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Replik buda Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Bana ne bana ne replik Yorumla Sibopmibop 1 yıl Başka replik mi bylamadın sie. Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Alta tabaka insan bunu mu düşünecektim Yorumla Sibopmibop 1 yıl P! Ç prens Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ne biçim konuşuyorsun be * puştlu Yorumla Zatı_dehb 1 yıl P! Cli pustlu Yorumla Zatı_dehb 1 yıl https://youtu.be/3HEIupa-Yk8?si=bV64kuMnwxrvMgvB Yorumla
Anyway111 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Gökler bizi kutsasınnn ahhshhdjd 0 3 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Asarya anan aynı sen nasıl inanarak boş konuşuyor Yorumla Anyway111 1 yıl Ayyy şu rezilliği gördünüz demi? Başkası adına hep birlikte utandıkkkk Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Bongomya sensin be çocuk adam Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benimde başım ağrıyor hafiften 0 1 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Su iç bol bol Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Çok güzel uykum geldi🙂 0 1 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Sole valla Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Sıkıcııı 0 3 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Napak napak Yorumla simlitavsan 1 yıl Bilmüm Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Bos ver o zaman Yorumla
hayatişteee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Niye delirdin mi zaten zamanın gelince alcaklar 0 1 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Alsın hemen yaaaaa Yorumla
ZamanınBeyefendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Hayat sıkıcı ne yapalım 0 1 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ölek biz Yorumla
Pars98 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benimde aynı 0 3 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Kanka milliyetçiler için öyle değil be cehalet mutluluk Yorumla Pars98 1 yıl Ben ittihatçıyımYolun bizim için turanEnver paşa , talat paşa ve cemal paşanın askeriyiz. Atatürkte ittihat çıydıMilliyetçi değilimTurancı ittihatçı vatan delisiyimPartisizCahilde değilim Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Tamam kanka Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Oyun oyna 0 1 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Olmaz dehb'liyim bağımlılık yapıyor Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Benimdeeeeeee 0 13 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Napalim boş yapalım mı? Yorumla Babelissk 1 yıl Onu sen yapıyorsun zaten. Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Eee sende katıl Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Bana takılırsan land rover Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Takilmazsan game over Yorumla Babelissk 1 yıl Yaw heee heeeeeeeee Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Lo sen kurmançi'sin ya Yorumla Babelissk 1 yıl Okuyabiliyorsun ne hoş Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Senin düşünüyor olabilmen kadar zarif ve ilginç değil Yorumla Babelissk 1 yıl Waa te çıkır looo 😂 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Male mine Yorumla Babelissk 1 yıl O benim repliğim 😂 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Hema sana yazılmış Yorumla
Maksimeralle Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Brawlstars oyna 0 1 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Dehb'liyim dostum dopaminntolarsim düşük bağımlılık yapıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benimde sıkılıyor
Ölsek mi ya?
Yok ölmek çözüm değil orada da zebaniler bekliyor 😂
Ne zebanisi kanka masal masal
Ben inanıyorum kardeşim sanada saygı duyarım inanmak zorunda değilsin 😊
Kanka ölme o zaman ya da hazırlan
😂😂
Ne yapalım kanka sen söyle sanamı geliyim? Patlatalım bir şampanya
Gelde şampanya yok
Şarap var
Ben getirecem şampanya
Tamam lan gel
Bende tarot bakarım sana
Bu saattemi sarmaz ki, bu akşam gelirim müsayitsen
Sen ne zaman istersen
Saçmalama köpek, bulursun sen bişeyler hıh 😏 🎭
Allah allah nerden biliyorsun
Ne kadar inanarak boş konuşuyor 🫠
Anan aynı sen
Mal prens repliği 😒
Repliğini başını söyledim bende mal
Asharya anan aynı sen nasılda inarak boş konuşuyor.
Pardon mal 🥲
Önemli değil mal
Türk malı 🫠
Ananlar böyle mal gördümü a dostlar KS sensin çocuk kadın.
Yiteryaaa biktimya abiye yiterrrrryaaaa
Aklımı deliricem şimdi yeter
Tamam geç sıra bende
Çirkinleşme
Replik buda
Bana ne bana ne replik
Başka replik mi bylamadın sie.
Alta tabaka insan bunu mu düşünecektim
P! Ç prens
Ne biçim konuşuyorsun be * puştlu
P! Cli pustlu
https://youtu.be/3HEIupa-Yk8?si=bV64kuMnwxrvMgvB