Hocaya gitmek istemiyorum bundan önce bişeyler yaşadım şeytan boğazıma oturmuştu hoca yardımı ile kurtulmuştum ama bu sefer hocaya gitmek istemiyorum çok büyük günahlar işledim zaten😔Dua ederek kurtulamaz mıyım hocada dua ediyoru bana zaten bişey yapmadı. dua etti bende dua etsem kurtulur muyum ya o zaman ağzımda ekmek ile girdiğim için oturmuştu boğazıma şimdi neden oldu yaaa korkunca daha beter oluyor korkmamaya çalışıyorum ama bişey yapar diye korkuyorum belli etmiyorum😔
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bol bol dua oku gider bildiğin tüm dulari oku bidaha sakın tuvalete ekmekle gitme com ayıp bişey yaa nasi. giytin sen oyle
7 Ayet el kürsi, Felak ve nas oku avuçlarına oku her okuyuşta boğazına koluna bacağına sür avuçlarını geçmiş olsun
O nasıl olacak ya
Ellerime okuyup boğazıma mi sürmem gerekiyor
Ellerime okuyup üflimmi
Neresini anlamadın?
Özelden yazar mısın ni
Anlamadım çünkü
Aynen ellerinle ağzını kapat avuç içine oku her okuma da sür avuçlarını işte
Her sabah ve her akşam abdest alıp 3 er defa fatiha ayetel kürsi amenerrasulu ihlas felak nas oku özellikle de ihlas felaj nas
Bide mu minun 97 98. İnci ayetlerini
Dua yi sakina küçük görme hocalara da gitme
Her sabah ve her akşam 3 er defa ihlas felak nas
Asla abdestsiz gezme yalnız kalma
Ailene hizmet et iyilik yap dua et
Birde alabilirsen acve hurması ye her sabah ve akşam.7 şer tane
Besmele ile
Boğaza şeytan mı oturur? Senin beynini kim yıkıyor?
Hocalara gitme, seni cin var diye kandırıp teca.. Z ederler.
"Bana zaten bir şey yapmadı" Hoca denildiğinde akla gelen ilk şey.
ANNEN
@hamburger81 Saldırmak için en hassas yerleri seçmişsin ama unutma ki kadınsın. Ya da unutmuşsun belli ki. Sen hocaya görün.
@hasibe_nin_oğlu gelsene, buradan çakma erkeklik yapıp prim yapmak kolay. Gel ve sonra ne olduğunu buradan anlat
Ben seni ip adresinden ziyaret etmeden bana gel. Aç gizli hesaplarını ve ben sana birlikte mutlu olacağımız yerin adresini vereyim. Anneni de al gel ki sonra buradan yazman gereken şeyler de sana yardımcı olsun o kadın. Hadi uzatma. Gel.
Sanırım sen bu işi yanlış anladın. Beni unutma hasibenin oğlu. Ben şu gönderdiğin küçük mesajla sana buradan güzel bir özür yazısı yazdıracağım. En nihayetinde mesaj yazdın. Hatanın ilk kuralı bu. Bilmiyorsan yapmayacaksın. Ya da sen önce davranır yazarsın. Bu da senin bileceğin iş. Seninle çok güzel eğleneceğiz. Beni unutma.
@hasibe_nin_oğlu Sen bilirsin. Gerisi zevkine kalmış.
o nasıl oluor ya bu arada diğer sorun kaldırıldı mı
İlk önce sakin ol tövbe et eğer ne yapıyorsan yapmayı bırak. Sonra korkma sen kendini korkutuyorsun
Ya ama kimseye zararım yook 3 senelik sevgilimle anal yapıyoruz bide açık fotoğraflar paylaşıyorum
Daha ne olacak tövbe et. Kendin dikkat çekiyorsun
Ama insan öldürmem başkalarına zarar vermem. merhametli. biriyimdir. yardimseverim hayvanları yediririm
Onlar önemli değil önemli olan günah işlemen. Bide evli değilsin. Bırak o işleri. Zaten sevgilin senden faydalanıyor seni çokta sevdiğini sanmıyorum
Şeytanın boğaza oturması diye bir şey yoktur.
Ya var hocadan iyimi bileceksin yaşamayan bilmez boğazıma oturduğu için yutkunamıyorum tükürük bile gitmiyor acıyor orada bişey var sanki
Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla hiçbir ayet ya da hadiste "boğaza şeytanın oturması" ile alakalı bir şey yazmıyor. Belkide bir doktora gitmelisin.
Kafanda bitiyo her şey inanma öyle şeyelere
Ya orası öyle tabi düşünmezsen korkmazsan uğraşmaktan vazgeçer
Euzu besmele cek.
Ne alaka
Seytan euzu besmeleden korkar
Haa çok haklısın çekicem o zaman, hocaya gitmeme gerek yok dimi ya gitmek istemiyorum çünkü travma oluştu bende vallaha
Gitme tabii ki. Hocayada guven olmaz. Baska seylerde yapabilir
Yok ailemle gidiyorum. genelde AİLEM götürmüştü zaten ALLAH razı olsun iyi gelmişti ama travma oluştu bende korkuyorum. gidemem
Korkma korkarsan daha kotu olabilir. La havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim. De
Ay okurken bile korku bastı beni hzoshsosjs
Bide saat 3 yaaaa
Bisey olmaz bu saatte alemde cok farkli seyler oluyor.
Daha kötü işte bak kendin diyorsun alemde. neler oluyor diye
Seytanin senle uğraşacak vakti yok yani. İse yaramaz birini sana musallat etmis, euzu besmele cek. La havle vela guvvete illa billahil aliyyiz azim de.
Tamam yapıcam bunu gelişmeleri söylicem okuduktan sonra ne olacak merak ediyorum şu an korkudan elim ayağım titriyor
Gayet iyisin sen.
Ay yok okumaya korktum elim ayağım titriyor
Okuma tamam bildigini yap
Okuyacagin sey iki uc kelime uyuzzz
Yok yok okicam saol
Ya şaka yaptik okucam
Tamam oku oku
Söyle kalksın
ne günahı
Hep sana mi
Neyyyyy
Yaaa offf inanma 😔
Maç yaşındasın
Kaç?
18 ya
Ne günah işledin ki
Ya boş ver günaha mi bakıyor bu işler adam öldüren var taciz. eden. var insanları bebekleri kesen var hayvanları öldüren var onlara neden şeytan bulaşmıyor ben zina işledim. diyemi. bulasacak
Ben deistim aq
Hocaya falan gitme bence bir zina da hocayla işlerisn yoksaa lajdkdjfk
Ya ne alaka AİLEMA GÖTÜRÜYOR GENELDE BİDAHA GİTMEM AMA.