Diğer Kırmızı Tuborg sevenlerr? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani şimdi can çektirmek gibi olmasında, seven ve sevmenler neden sevmiyorsunuz Kırmızı Tuborg sevenlerr? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunla birlikte bi de tekila yapıştır çok iyi gidiyor iki shot tekila biraz bira efsane olur 1 5 Yorumla By_Barsss 1 yıl Aa bi de afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Tekila vardı reis 3 bardak çıkar tekiladan shotu nasıl bı bardakta yapayım Küçük shot bardagi olur mu Yorumla By_Barsss 1 yıl Yani shot shot bardağında olur zaten :) varsa işini görür limon la tuzu unutma :) Yorumla Soran 1 yıl Eyw hocam Yorumla By_Barsss 1 yıl Tekrar afiyet Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl tuborkiyi sattim kağıt yürümüş sjdj hala öyle mi bilmiyorum tabii 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tuborgiyi satım gittim kendime saat aldım saat marin. as Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. İki tane içtim biraz once 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun kral Yorumla Sosono1 1 yıl Eyw kardeşim yarasın sanads Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Tam keko birası y, yanlış anlama da 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Yok reis haklısın aslında napalim para yok bunu aliyoruz :) Yorumla Hullanza 1 yıl Abixim, çok iyi nlıyorum seni. Ama kırmızı alacağına, aç karna malt falan alsan aynı kafayı yapar. Yorumla Soran 1 yıl Kardeşim sen her gün viski iciyon herhalde Yorumla Hullanza 1 yıl Yok olm, efes malt içiyom hehe Yorumla Soran 1 yıl O daha dandik Yorumla Hullanza 1 yıl Olm aç karna 3 malt iç, 2 tunorg kırmızıdan iyi Yorumla Soran 1 yıl Niye eziyet edeleim karnimiza be hocam Yorumla Hullanza 1 yıl Hocam, afiyet bal şeker olsun sana. Ben içemiyom artık kırmızı, yaşladınim, belamı si... kiyo heje Yorumla Soran 1 yıl Neden skiyor belanı yaşlılar icemiyor mu Yorumla Hullanza 1 yıl Abi kırmızı çok baş ağrıtıyor, bi de tatlımsı bi aroması var ya, midemi bulandırıyor heje Yorumla
bastiyan Takip Et Yoda Yaş: 48 1 yıl Diğer konusunda 934 cevap paylaştı. Tuborg gold, ve Efes Extra derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunla birlikte bi de tekila yapıştır çok iyi gidiyor iki shot tekila biraz bira efsane olur
Aa bi de afiyet olsun
Tekila vardı reis 3 bardak çıkar tekiladan shotu nasıl bı bardakta yapayım Küçük shot bardagi olur mu
Yani shot shot bardağında olur zaten :) varsa işini görür limon la tuzu unutma :)
Eyw hocam
Tekrar afiyet
tuborkiyi sattim kağıt yürümüş sjdj hala öyle mi bilmiyorum tabii
Tuborgiyi satım gittim kendime saat aldım saat marin. as
İki tane içtim biraz once
Afiyet olsun kral
Eyw kardeşim yarasın sanads
Tam keko birası y, yanlış anlama da
Yok reis haklısın aslında napalim para yok bunu aliyoruz :)
Abixim, çok iyi nlıyorum seni. Ama kırmızı alacağına, aç karna malt falan alsan aynı kafayı yapar.
Kardeşim sen her gün viski iciyon herhalde
Yok olm, efes malt içiyom hehe
O daha dandik
Olm aç karna 3 malt iç, 2 tunorg kırmızıdan iyi
Niye eziyet edeleim karnimiza be hocam
Hocam, afiyet bal şeker olsun sana. Ben içemiyom artık kırmızı, yaşladınim, belamı si... kiyo heje
Neden skiyor belanı yaşlılar icemiyor mu
Abi kırmızı çok baş ağrıtıyor, bi de tatlımsı bi aroması var ya, midemi bulandırıyor heje
Tuborg gold, ve Efes Extra derim
Hiç içmedim
Alkol kullanmıyorum