EyvAllah benimde içen kardeşlerim abilerim var genel olarak kötüdür derim ben ama beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı 😅bende köpek gibi sigara içerim
Bilmiyorum be abi şeytan meytan tuhaf, bir kere be bir kere insan istediğini yapmalı cıvıtmalı zil zurna sarhoş olmalı dibine kadar yaşamalı. Bu arada herhangi bir dine inancım yok
Arayacak kimsem yok kardeşim aşk olarak numaram yeni değiştirdim sevenlerim çok çok ama ben sadece işte sevdiğim kişiyi seveceğim kişiyi aramak istiyorum.
İşte o yüzden gidenlerin canı cehenneme kardeşim lafta sözde herkes seviyor of of of sensiz olamam sensiz yapamam sensiz ölürüm sen benim her şeyimsin falan filan havada düşür sonra hiçbir şey olmamış gibi giderler lanet olası pislikler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kırmızı tuborg efsanedir ama ben Carlsbergciyim
Çok sıcak olunca tercihim olur carlsberg
Merhaba,
İçki tüm kötülüklerin anasıdır!
Ama bazen içmek gerekir, içmek isterdim de içemiyorum! 😅
İyiler yaşasın, kötüler ölsün! 😅
Bir kötülüğünü görmedim. İyiler kaybetmeye mahkumdur bu arada
Ben demiyorum ki inancım diyor kötü diye ben çok gördüm kötü örneklerini haberlerde çevremde
Genel olarak maalesef
G*tüyle içiyor onlar bakma sen onlara
İşte normal içenlere sözüm yok sigara daha zararlı içkiden 😅
İnancınada saygı duyuyorum
EyvAllah benimde içen kardeşlerim abilerim var genel olarak kötüdür derim ben ama beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı 😅bende köpek gibi sigara içerim
Sigara😂😂 ikisini kullanıyor olma
Alkol içmiyorum helaldir sarhoşluğum aşktan yana..
Zaten ordan kaybediyoruz ya aşk denen illet
Hep kaybettim ters olmasa bende içmek istiyorum da sonra şeytana uyma diyorum
Bilmiyorum be abi şeytan meytan tuhaf, bir kere be bir kere insan istediğini yapmalı cıvıtmalı zil zurna sarhoş olmalı dibine kadar yaşamalı. Bu arada herhangi bir dine inancım yok
İstediğim her şeyi yapıyorum herkesin canı cehenneme rahat yaşayan bir insanım aslında da alkolü sevmiyorum 😅
Aşkı seviyorum ben hiç olmasa da aşk sarhoşu olmak istiyorum sadece
Dene abi
Ama tavsiyemdir sarhoşken arama
Arayacak kimsem yok kardeşim aşk olarak numaram yeni değiştirdim sevenlerim çok çok ama ben sadece işte sevdiğim kişiyi seveceğim kişiyi aramak istiyorum.
Gidenlerin canı cehenneme
Goden sevdiğimiz abi
*giden
Birlikte miydiniz ne oldu anlat hele?
Seven gider mi kardeşim?
Seven bırakır mı?
Sevmemiş sevememiş demek ki
İşte o yüzden gidenlerin canı cehenneme kardeşim lafta sözde herkes seviyor of of of sensiz olamam sensiz yapamam sensiz ölürüm sen benim her şeyimsin falan filan havada düşür sonra hiçbir şey olmamış gibi giderler lanet olası pislikler
Abi aynı evde aynı yatakta başı omuzumda saçları elimde başkasını seviyorum dedi
O iyi olsun abi ya s*ktiret
Biz bir yolunu buluruz
Vallahi kusura bakma kardeşim ben öylesine iyi şeyler dilemem gönlünce olsun ne diyeyim o zaman
Eyvallah abi
Bira 🍺 içilmez bu ülkede artık o kadar para biraya verilir mi yahu?
O kadar haklısın ki
🍺😍😍
kafası diğer biralardan farklı cidden
Aynen öyle
Yaşasın mı Amsterdam
O da yaşasın aq
ben sevmem pek
Mert sen misin lan dnsıxndjdj
Mert yok kardeş ben varım😂😂
Sen kimsin kardeş
Bizim bi merdo vardı kırmızı tubooğğğğrg derdi aklıma geldi djeıxnejdn
Tanımazsın kardeş