Bundan 3 yıl öncesine kadar anksiyete ve obsesif bozukluk tedavisi görüyordum özel güvenlik için hastanede heyete gireceğim doktora söylemesem direk onay verir mi yoksa geçmişe bakar mı ehliyet alırken de doktorun biri sorun yaptı başka doktora gittim onay verdi galiba biraz doktordan doktora değişiyor
Güncellemeler
1 yıl
Anladım bakalım inşallah bana bir sorun çıkarmaz
Psikiyatri geçmişim özel güvenlik olmama engel olur mu?
Kanka eğer asker polis pilot gemi kaptanı olma gibi hedefin varsa gitme %100 engel oluyor bende bu yüzden subaylıkta elendim çok üzüldüm ama kendini çok kötü hissediyorsan git aileni dinleme
Bende okb takıntı olarak temizlik bi işi sürekli tekrarlama ve içimde süreki geçmeyen sıkıntı mesela bir şeyi yapmassam her şey daha berbat olucak gibi sıkıntı artık mideme vuruyo tabi kendime bi doktorla görüşmeden tanı koyamam ama işte ilaç tedavisine başlarsam bırakması zor diyorlar ondan birazcık çekiniyorum
Pskilog zaten sadece tavsiye veriyor ama bu benim bedenimde ya da aklımdaki düşünceleri geçirmiyor bende ilerde mesleki hayatım etkilenir diye pskiyatriye gitmek istemedim
Kanka senin şikayetler çok ağır evrede değil düzeltilir büyük ihtimalle citolex ve risperdal verir sana iyi olursun o bağımlılık yapan ilaçlar farklı ileri evre hastalar için kullanılan yüksek dozlu antidepresanlar var onları bırakınca halüsinasyon falan görüyorsun o yüzden birden bırakmayı tavsiye etmiyorlar doz düşürerek bırakıyorlar
Git kanka mümkünse doç. Dr. Araştırma görevlisi veya prof. Dr. lara git mesleki geçmişi fazla olan alanında uzman doktorlar daha iyi oluyor bazı hastaneler asistan doktor koyuyor resmen hasta üzerinde birşeyler deneyerek tecrübe kazanıyor o da bir etki etmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alakasız olucak ama bendede şu an anksiyete ve okb var fakat ailem gitmemi istemiyor sizde geçtimi tamamen okb
Kanka doktora gitmeden kendine nasıl tanı koydun ki
Önceden gittim ve bıraktım daha sonra
Ben psikoloğa gittim ilaç kullamana gerek yok dedi fakat şu an eski şeyler tekrarladı
Kanka eğer asker polis pilot gemi kaptanı olma gibi hedefin varsa gitme %100 engel oluyor bende bu yüzden subaylıkta elendim çok üzüldüm ama kendini çok kötü hissediyorsan git aileni dinleme
Psikolog sadece tavsiye verir senin beynini ve hormonlarına karşı bir ilaç veremez ilaç tedavisi iyi bir şey değil ama kullanınca kendine gelirsin
Sende ne gibi şikayetler mevcut
Bende okb takıntı olarak temizlik bi işi sürekli tekrarlama ve içimde süreki geçmeyen sıkıntı mesela bir şeyi yapmassam her şey daha berbat olucak gibi sıkıntı artık mideme vuruyo tabi kendime bi doktorla görüşmeden tanı koyamam ama işte ilaç tedavisine başlarsam bırakması zor diyorlar ondan birazcık çekiniyorum
Pskilog zaten sadece tavsiye veriyor ama bu benim bedenimde ya da aklımdaki düşünceleri geçirmiyor bende ilerde mesleki hayatım etkilenir diye pskiyatriye gitmek istemedim
Kanka senin şikayetler çok ağır evrede değil düzeltilir büyük ihtimalle citolex ve risperdal verir sana iyi olursun o bağımlılık yapan ilaçlar farklı ileri evre hastalar için kullanılan yüksek dozlu antidepresanlar var onları bırakınca halüsinasyon falan görüyorsun o yüzden birden bırakmayı tavsiye etmiyorlar doz düşürerek bırakıyorlar
Teşekkür ederim mutlaka gideceğim🙏🏻
Git kanka mümkünse doç. Dr. Araştırma görevlisi veya prof. Dr. lara git mesleki geçmişi fazla olan alanında uzman doktorlar daha iyi oluyor bazı hastaneler asistan doktor koyuyor resmen hasta üzerinde birşeyler deneyerek tecrübe kazanıyor o da bir etki etmiyor
Doktor bakıyor. Görünecek
Nereden biliyorsun
Ama durumun çok kotu degilse ve iyileştiysen sorun olmuyor
Bende aynisini yasadim
Durumum iyiydi ondan doktor onay verdi
Sen neyden elendin
Hangi tanılar vardı
Elenmedim ben. İyileşmiştim
Takinti , kaygi vs
Birde doktor kendi doktorumdu. O yuzden onay verdi zaten