Rüyamın manası ne?

Öncelikle ben çok nadir rüya görürüm ve 6. Hislerim kuvvetlidir şu aralar tavan yapmış durumda hissettiğim çoğu şey çıkmaya meyilli. Abimin sözlüsünün halası kanser hastası ve metastaz yapmış vücuduna uzun süredir böyle kemiklere sıçramış. Dün gece de fenalaşmış. Rüyamda ailem ve abimin sözlüsünün ailesinden sözlüsünün amcasının eşi ve onun çocukları birde benim annem babam, abim ve ben bir masada oturuyorduk. Tabakta balık vardı ama balığın eti diri ve güzel üstünde ufak ufak kurtçuklar dolanıyor. Annem farkediyor ilk bunu ve diyor kurtçuk var diye sonra herkes dikkat kesiliyor. Ve onlarda görüyor. Abimin sözlüsünün yengesi böyle balık yüzgeçini sanki o kurtçukların girmesini engellemek ister gibi yüzgeçlerini kapamış diyor. Ondan sonra bende dikkat kesiliyorum bende kurtçuğu görüyorum yemiyorum babam yiyor ve yediği lokmayı ona çıkarttırıyorum. Uyanıyorum. Babamda yemek borusu kanseri ilk evrede yakalandı ve amileyat oldu paralık sonuçları çıkmış ama daha gidip alamadık hastaneden. Ben şöyle bir analiz yaptım. Bu balık halayı temsil ediyordu eti canlıda olsa o gezen kurtçuklar kanser hücresi gibi düşündüm. Kimse yemezken babamın yiyip (yemek borusu kanseri teşhis kondu) tükürtmem o bozuk eti son anda yemesini engellediğim için vücuduna girmedi sanki kanser hücresi gibi demiştim ya , patoloji sonucunun iyi olacağına inancımı arttırdı. Siz ne dersiniz?

Rüyamın manası ne?