Sadece düzgün ve doğru erkeği bulmak istiyorum beni kandırmayacak dalga geçmeyecek oyun oynamayacak ama çok zor artık yoruldum benimde böyle birimi olmam gerekiyor illaki nefret ediyorum bu çağdan
Güncellemeler
1 yıl
Sevilmek için illa yollu kucaktan kucağa gezenlerdenmi olmamız gerekiyor 🥺
Neden öyle olasın herkesi sevmen gerektiğini söylemiyoruz sadece cidden iyi biri arıyorsan iyi biri olmalısın diyoruz bunun dışında kimse pat diye bilmediği biriyle evlenip birde iyi olmasını beklemez insanlarla tanış onları tanı kendine göre birini bul ve ona sevgini göster olay bu
Valla ben zamana kadar düzgün biri oldun dürüst oldum hiçbir işe yaramadı her boku yiyenler daha mutlu zengin olunca zaten bir şey yapmana gerek yok erkekler atlıyor üstüne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kadınlar Düzgün erkek sevmez
Seviyoruz.
Sizde düzgün kız sevmiyosunuz kusura bakma
Sanki onlara çok değer veriyorsunuz da. Lafta dürüst istiyorsunuz ama samimiyet yok sizin cinste
Sizde çok var ya
Bakire temiz kız isteyip tüm memleketin üstünden geçtiği folloşa dönmüş kızlara gidiyosunuz
Bari bunu bana söyleme
Biz en azından ciddi düşünüyorum ayağına yatağa atmaya çalışmıyoruz bro sizde dürüst kız sevmiyorsunuz
@Freshçilek yaşım 41 daha bir defa zina yapamadım şükürler olsun inanıp inanmamak size kalmış küçük hanım
Bende yapmadım genelleme yapmayın lütfen
@Freshçilek tesettürlü müsünüz
Hayır
@Freshçilek Allah'a emanet olun
Sanki sadece tesettürlü öyle ben kapalı olup Her bku yiyen çok gördüm bizden beterler
İyi günler
@Freshçilek siz de tesettürlü olun ama her b o k u yemeyin
Kardeşim sana ne ya benim açık olmamdan
Yemiyorum zaten yiyenler düşünsün
@Freshçilek o zaman sanane kapalı olup3her bku yiyenlerden
Kardeşim git başımdan ne yaparsan yap git öyle bul o zaman
Sende benim kapalı olup olmadığımı sordun sana ne benim açık ya da kapalı olmamdan
@Freshçilek mrtak ettim sadece ne kadar dürüst olabilirsiniz diye
Lütfen yorum yapmayın artık
@Freshçilek tamam
Bu devirde zor. Ben de düzgün kız arıyorum senin olabileceğini düşünüyorum sohbet etmek isterim eğer istersen
Kucaktan kucağa gezenlerden olma gel konuşalım şu konuyu
Düzgün erkek de kalmadı kadın da ben böyle nesli s*keyim
Ama sen seçiyorsun biliyor musun kriterleri öyle bir belirliyorsun ki direk olta atmış gibi
Doğru dürüst kadın kalmadığı gibi erkekte kalmadı maalesef
Düzgün sandığım birisi vardi tanıdıkça 2 sene sonra gerçek yüzünü gördüm
Ahhh en kötüsü o
Geçmiş olsun Allah kurtarmış
Asagiladi beni görmezden geldi
S*refsiz üzme kendini umarım iyi birine denk gelirsin
Yeni ayrıldık
Benim önerdiğim yabancı diziyi izliyodu sinema keyfimi bozma benim sus dedi
O keyfi ben verdim sana dimi dedim kırk yılın başı bir işe yaradin dedi
O kadar şey yapmıştım nankor
Saçma olmuş sanki
Tartışma esnasinda söyleşi bunları bu laftan önce bisey derken bana elli defa düşün ben üzülüyorum toprlanamiyorum demiştim
Resim istedi doğal ol benlerini fondotenle kapatıp iki saat ckinicek misin dedi bana ki ben makyajda yapmam o kadar
İstediğin gibi bulmak istiyorsan istediğin gibi olmalısın eğer öyleyim diyorsan yaz
Neden öyle olasın herkesi sevmen gerektiğini söylemiyoruz sadece cidden iyi biri arıyorsan iyi biri olmalısın diyoruz bunun dışında kimse pat diye bilmediği biriyle evlenip birde iyi olmasını beklemez insanlarla tanış onları tanı kendine göre birini bul ve ona sevgini göster olay bu
Düzgün olanda sonra gerçek yüzü çıkıyor
O zaman kiminle evlenicez biz hayat böyle geçermi bilmiyo
Rumm
Çok zor be iyice bku çıktı
Sevilmek için illa yollu kucaktan kucağa gezenlerdenmi olmamız gerekiyor 🥺
Valla ben zamana kadar düzgün biri oldun dürüst oldum hiçbir işe yaramadı her boku yiyenler daha mutlu zengin olunca zaten bir şey yapmana gerek yok erkekler atlıyor üstüne
Gerçekten bilmiyorum ama karakterime ters ne kadar istesemde o tarz biri olamamki
Aramana gerek yoktur belki
Senin düzgün olduğunu bilmiyoruzki
Nasip kısmet diyelim