Evimdeki kiracıyı 1-2 hafta icinde cikmasini saglayabilir miyim?

Evliyim ama evden ayrilacagim. Eşim defol git dedi. Bende sabah gittim, aksam mecbur döndüm kalacak yer olmadigindan. Ustune eve donunce bir de ne oldu gidemedin mi dedi. Ses etmedim, gidecegim zaten dedim icimden.

Babamin bana verdigi ev var. Kirasini da ben aliyorum. Esimin haberi yok bu evden de kiradan da. Zaten babamda boyle tembihlemisti.

Bu ev senin, evlenecegin kisinin haberi olmasin, evine de coken olur, kirana da, sana sattiradabilir, bu evi garantin gibi dusun demisti. Hakliymis. Iyi ki de haberi yok. Kendinden baska carem olmadigini düşünüyor.

Kirayi altin yaptigim da oldu, bankaya atip aylik getirisi sagladigimda oldu. Suanda ufak bir aylik getirisi var. Eve gecersem altinin bir kismini bozdurup bankaya atmayi dusunuyorum aylik getirisi olsun diye. Beni fatura, market alışverişi gibi seylerde idare etsin. Iş bulana kadar idare etsin en azindan.

Her erkek babam gibi adam olmuyor. Okudum ettim ama atamam olmadı. Evden gitmek istiyorum simdi. Kiralik evde kiraci var. 1-2 hafta icinde cikabilir misiniz desem cok kisa bir sure degil mi?

Onlari da zora sokmak istemiyorum ama bu evde de daha da kalip, yaptigim yemegi vs yesin, suratini gormek istemiyorum. 1 ay icinde cikin desem cikarlar mi? 2 yıldır kiracimlar kendileri. Onlarda bu kadar surede ev bulurlar mi bilmiyorum. Insallah zorluk çıkarmazlar.

Evimdeki kiracıyı 1-2 hafta icinde cikmasini saglayabilir miyim?