Sağ bacakta anlık güç kaybı?

Arkadaşlar dün gündüz yatakta uzanırken telefona bakıyordum sonra ayağa kalkmak için adım atar atmaz yere düştüm ne olduğunu anlamadan tekrar refleks olarak aniden kalkmaya çalışınca sağ bacağımı kullanamadigimi fark ettim ve kalkamadan yine düştüm. Sanki dizimin bağı çözülmüş gibiydi. Korkudan bir kaç dakika yerde öyle bekledim. Ardından ayağa kalkmak için denedigimde bacağımin üstüne basabiliyordum düzelmişti yani. Sonra tekrar yataga oturdum dedim biraz daha oturayım. 20 dk falan sonra yine ayağa kalkmak için adım attım bu sefer temkinliydim hafif sendeledim gibi oldu ama sonra yine düzeldi. Bir de uyuşma vs yoktu bacağımda düz sanki dizimin bağı çözüldü deyimi gibi bir şeydi. Ve ondan sonra gün içinde bir şey yasamadım bu şekilde. Bugün de aynı şekilde bir şey olmadı. Ama dünkü olay hala aklimda bir an felç oluyorum sandim. Sizce bu bir sağlık sorunundan kaynaklı olabilir mi? İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bu arada uzun zamandır baş dönmesi ve göz kararması yaşadığım için kbb den sonra geçmeyince nörolojiye gitmek için randevu almistim zaten. 10 gün sonra nöroloji randevum var. Beyinden kaynaklı olabilir mi diye korkmadım değil yani. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?

Sağ bacakta anlık güç kaybı?