Diğer Hadi güzel şeyler yazın. Belki unut verici bikaç anı ya da söz denk gelir 🙃. Biraz muhabbet etmiş oluruz? Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim bebeklerim 🥺💖 Hadi güzel şeyler yazın. Belki unut verici bikaç anı ya da söz denk gelir 🙃. Biraz muhabbet etmiş oluruz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sen vazgeçersen hiç hak etmeyen biri başarmış olur vazgeçme 0 6 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @istanbulbeyefenddisi sihizm sohbetimiz olan arkadaşım 👆👆👆 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl anladım canım Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl benle niye konusmuyorsun Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi 🤐 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl @Zeywzeywzey öğrenmiş mi altın tapınağı Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl konuşalım artık özledim Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hala vaktin varken tomurcukları topla çünkü bugün yaşayan bu çiçek yarın ölüyor olabilir 0 9 Yorumla Apocaliptik +1 yıl Umut verici istemişsin ama bende kalmadı ondan :) Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Senden istememiştim zaten Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl 😊 Yorumla Apocaliptik +1 yıl 😒😒😒 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Besmele çekeyim de uzaklaş Yorumla Apocaliptik +1 yıl Seytan miyim ben Burada ki en masum benim be zorbalaniyorum :( Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl bismillag Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi 😄😄 yazdın görünmüyor baksana Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl nereye Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hande Yener'in Yeni şarkısını dnle 0 6 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Hangisi Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Şey mi ah yalan dünya Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl kırmızı sana çok yakışıyor Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi nerden biliyorsun 😄😄 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl sen söyledin Yorumla m MarllboroRed +1 yıl Yeni cokti 20 gün oluyot Yorumla
Bwrak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her şey olacağına varır ve amaan 0 15 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Bu tam zengin sözü xjdkels Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl yok ya fakir fukara Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi sen neden musallat oldun yorunlarıma 😄😄 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl bundan sonra böyle :) Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi ahahah neden 😄😄 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl konuşmuyorsun Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi işim var ciddiyim Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi başka kız mı yok sen de ya 😄😄 git onlarla muhabbet et Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl yok maalesef Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi nasıl yok... Mesaj kutusu açık olan çok kzı var Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl bana ne onlardan Yorumla Bwrak +1 yıl Sapık bu ondan cösçcçmzckslld takıntılı Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl sapıkım Yorumla Bwrak +1 yıl Biraz zekasızlıkta var Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl canım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen vazgeçersen hiç hak etmeyen biri başarmış olur vazgeçme
@istanbulbeyefenddisi sihizm sohbetimiz olan arkadaşım 👆👆👆
anladım canım
benle niye konusmuyorsun
@İstanbulBeyefenddisi 🤐
@Zeywzeywzey öğrenmiş mi altın tapınağı
konuşalım artık özledim
Hala vaktin varken tomurcukları topla çünkü bugün yaşayan bu çiçek yarın ölüyor olabilir
Umut verici istemişsin ama bende kalmadı ondan :)
Senden istememiştim zaten
😊
😒😒😒
Besmele çekeyim de uzaklaş
Seytan miyim ben Burada ki en masum benim be zorbalaniyorum :(
bismillag
@İstanbulBeyefenddisi 😄😄 yazdın görünmüyor baksana
nereye
Hande Yener'in Yeni şarkısını dnle
Hangisi
Şey mi ah yalan dünya
kırmızı sana çok yakışıyor