Diğer Ben uyuyamiyom? sorusorupgidiom Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor 890 borç var kedere girdim aw Güncellemeler1 yıl Sizin beyninizde sorun mu var abi 890 bin borç nasil yapim tl diyorum? Ben uyuyamiyom? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kadir2134 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 34% 1 yıl O kadar borcu nasıl yaptın tüm Türkiye toplansak ödeyemeyiz 😁 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 890 bin ise kedere değmez, bir şekilde halledilir takmayın kafanıza. 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl O ne ya ben de 37 bin borç oldu şu bayramda bu kadar dert etmedim ☺️ 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. bende uyuyamıyorum ama borçtan değil, sıcakkktan sıcaaaak 1 1 Yorumla SAblaK 1 yıl 890 bin mi oha Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ahahah ben bu ay kredilere 52-53 bin ödedim. Sen 890 ı düşünüyorsun 😀 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl 890 TL mi atım sana rahat uyu 1 1 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl At Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gizli üye ile tartışman komikti lan skdkdkdm 1 4 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Ezik işte Yorumla Asilade 1 yıl 890 mi 890 bin mi Yorumla Asilade 1 yıl 300 mu 300 bin mi ndndndndndn Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl beyni olsa sormaz bunları Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 427 cevap paylaştı. Çokmuş ya nasıl ödersin tüh 1 1 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Dimi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl 890 binmi 890 liramı.. 1 6 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Tl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl amaaaan derdin 890 olsun.. bin olsaydı adına üzülürdümde🤷♂️para diil 890 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl para para Yorumla Cevap sahibi 1 yıl değil. olmadığını sende biliyosunda, elde oda olmayınca para sanıyosun.. Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Sabir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bana mı dedin? Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl 150 de ben de var takma yoksa kafayı yersin 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. 4 saatir uyumaya çalışan ben 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dolar mı Euro mu 😎 1 5 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Tl Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Kredi kartı mı Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Evet Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Neden bu kadar borç yaptın Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl 850 tl Yorumla
Hesoyam38 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Kzıım bende 500 katı var rahat ol 1 13 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl yazık valla Yorumla Hesoyam38 1 yıl Yardım ediyim Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Et Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl 1 tl atcan Yorumla Hesoyam38 1 yıl Bilemezsin ki belki hepsini kapatırım Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Ayyy nd güzel olur Yorumla Hesoyam38 1 yıl olur mu gerçekten Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Evet Yorumla Hesoyam38 1 yıl At o zaman Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl M Yorumla Hesoyam38 1 yıl Neden Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Kapatmissin Yorumla Hesoyam38 1 yıl Yoo açık Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% 1 yıl 890 tl hwe 1 5 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl He Yorumla ucankazmorton 1 yıl Para Degil Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Öde o zaman :d Yorumla ucankazmorton 1 yıl Kime Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Why Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne borcu 1 6 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Fatura+kredi Yorumla egoadamm 1 yıl Hee bir seu olamaz az mış benim 10 bin var bu ay ödenecek Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl çalışıyorsan bişey değil calismayana 5 tl bile cok Yorumla egoadamm 1 yıl Çalışmıyorum ufak tefek yatırım yaptım onlar ile çeviriyorum Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Kolay gelsin Yorumla egoadamm 1 yıl Saol bebem Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Bin değilse sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 890 Bin yoksa 890 Lira mı 1 6 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Tl Cevap sahibi 1 yıl 890 Lira para mı şimdi çerez parası o genelde nedir bu Kredi Kartı mı borcu mu sorusorupgidiom 1 yıl kredi+fatura Cevap sahibi 1 yıl Anladım öğrenci misin zorlanıyorsun herhalde sorusorupgidiom 1 yıl evet okuyorum 🙄 zor valla Cevap sahibi 1 yıl Okulda artık sıkıcı geliyor bu şartlara göre yaş kaçtı ne okuyorsun ki burs vermiyorlar ya da ailen destek çıkmıyor
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 833 cevap paylaştı. Yalnız değilsin herkes borçlu 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Borç ödeni biraz uyu 1 1 Yorumla Tuna8830 1 yıl Borç ödenir Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Geldi dilenci KS pembelisi 1 1 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Lan ne dedim ezik Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Tl mi 😂 0 0 Yorumla
hakunamatata60 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Problem değil 0 6 Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Bu cghb deki arifin söylediği hakuna matata değil mi jdjdjsjsjsjss Yorumla hakunamatata60 1 yıl orada geçtiğinş bilmiyordum yerel bi ata sözu aslında bu Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl cok komik hep söylüyor Yorumla hakunamatata60 1 yıl İzlemiyorum ama senn için bakıcam Yorumla sorusorupgidiom 1 yıl Arif hakuna matata yaz çıkar Yorumla hakunamatata60 1 yıl Tamamdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
O kadar borcu nasıl yaptın tüm Türkiye toplansak ödeyemeyiz 😁
890 bin ise kedere değmez, bir şekilde halledilir takmayın kafanıza.
O ne ya ben de 37 bin borç oldu şu bayramda bu kadar dert etmedim ☺️
bende uyuyamıyorum ama borçtan değil, sıcakkktan sıcaaaak
890 bin mi oha
Ahahah ben bu ay kredilere 52-53 bin ödedim. Sen 890 ı düşünüyorsun 😀
890 TL mi atım sana rahat uyu
At
Gizli üye ile tartışman komikti lan skdkdkdm
Ezik işte
890 mi 890 bin mi
300 mu 300 bin mi ndndndndndn
beyni olsa sormaz bunları
Çokmuş ya nasıl ödersin tüh
Dimi
890tl fazla değil gibi 2 burger yesen 500 zaten
890 binmi 890 liramı..
Tl
amaaaan derdin 890 olsun.. bin olsaydı adına üzülürdümde🤷♂️para diil 890
para para
değil. olmadığını sende biliyosunda, elde oda olmayınca para sanıyosun..
Sabir
bana mı dedin?
Oha o borç ne şaka mı
150 de ben de var takma yoksa kafayı yersin
890 bin mi? 890 tl mi
890 k değilse dert etme :D
4 saatir uyumaya çalışan ben
Dolar mı Euro mu 😎
Tl
Kredi kartı mı
Evet
Neden bu kadar borç yaptın
850 tl
Kzıım bende 500 katı var rahat ol
yazık valla
Yardım ediyim
Et
1 tl atcan
Bilemezsin ki belki hepsini kapatırım
Ayyy nd güzel olur
olur mu gerçekten
Evet
At o zaman
M
Neden
Kapatmissin
Yoo açık
890 tl hwe
He
Para Degil
Öde o zaman :d
Kime
Why
Ne borcu
Fatura+kredi
Hee bir seu olamaz az mış benim 10 bin var bu ay ödenecek
çalışıyorsan bişey değil calismayana 5 tl bile cok
Çalışmıyorum ufak tefek yatırım yaptım onlar ile çeviriyorum
Kolay gelsin
Saol bebem
890 milyonmu binmi tl mi?
Bin değilse sorun yok
890 Bin yoksa 890 Lira mı
Tl
890 Lira para mı şimdi çerez parası o genelde nedir bu Kredi Kartı mı borcu mu
kredi+fatura
Anladım öğrenci misin zorlanıyorsun herhalde
evet okuyorum 🙄 zor valla
Okulda artık sıkıcı geliyor bu şartlara göre yaş kaçtı ne okuyorsun ki burs vermiyorlar ya da ailen destek çıkmıyor
Yalnız değilsin herkes borçlu
Borç ödeni biraz uyu
Borç ödenir
Nerden yaptın o kadar borç
890.000 papel miii
Geldi dilenci KS pembelisi
Lan ne dedim ezik
Tl mi 😂
890 ne TL mn bin mi
890 TL mi
Ne borcu
Problem değil