Geçmişten bildiğim birine mesaj atmak istiyorum sosyal medyadan, ama cevap verir mi bilmiyorum. İlk mesajım ne olursa cevap verir?

Yaklaşık 10 sene öncesinden bildiğim bir çocuk. Arkadaşımın arkadaşıydı, ama hiç sohbetimiz olmadı. O zamanlar onun bana ilgisi olduğunu anlamıştım, benim de ona karşı bir ilgim oluşmuştu. Ama sınav stresi falan derken birbirimize hiçbir şekilde yaklaşamadık, ben ondan bir hamle beklemiştim açıkçası lakin olmadı. İkimiz de kendi yolumuza baktık sonrasında. Şimdi hayatında biri var mı evlendi mi bilmiyorum. Ama yine de içimde kalmasın diye yazmak istiyorum. Belki iki iyi arkadaş oluruz, bilemiyorum. Ama yazmak istiyorum. Ve ne yazacağımı daha doğrusu ilk mesajda ne yazacağımı bilmiyorum. Ne yazarsam cevap verir? Veya ne yazarsam yazayım cevap vermezse diye de tedirgin oluyorum. O yüzden cevap vereceği bir mesaj yazmak istiyorum. Bu yüzden uzun anlattım biraz. Öneride bulunur musunuz?
Geçmişten bildiğim birine mesaj atmak istiyorum sosyal medyadan, ama cevap verir mi bilmiyorum. İlk mesajım ne olursa cevap verir?