Eski sevgilim halen benden bi adım bekliyor?

Ayrılalı 15 gün oldu. 9 ay uzak mesafe yaptık birbirimizi bekledik şimdi istanbuldayım ne planlarla geldim çocuk beni ilk tartışmamaızda yani 5inci gününde beni tek etti. Çok kavga ediyoruz dedi ki son zamanlar evet ediyorduk. Ailem onu istemezmiş işte dövmem var alkol içiyorum dedi bırakamıyorum dedi. Biz nişan düşünüyorduk bu yaz bende dedim madem ciddiyiz alkolü bırak tamam dedi 4 ay bıraktı ve ben geldim ayrıldık birdaha başlamış. İlerisini göremiyorum dedi halbuki iki gün önce evimizin hayalimizini kuruyordu. Çok kalbim kırık. Ben 6 gün boyunca ya aradım ya parka çağırdım. Ya yolda görüp durdurdum. Her seferendi bilmiyorum işte ilerisini görmüyorum seni seviyorum dedi ama hep aynısı olucak değişmeyecek hiç bişey diyor hep kavga olucak diyor. Neyse sonra yazmayı kestim artık annemin doğum gününü kutladı “ doğum günün kutlu olsun anne” dedi. Sinirimi bozdu anne diyerek zaten. Instagram hesabını bi açıyor bi gizliyor ilgi çekmeye çalışıyor kafayı yicem sanki ben ondan ayrılmışım gibi davranıyor halen benden bekliyor. Sizce ne yapsam

Eski sevgilim halen benden bi adım bekliyor?