Diğer Uyuyamiyorum, yataktayim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Yapay Zekaya Sor Olgun beyler var mi burada? Güncellemeler1 yıl Butdamisinizzzz Uyuyamiyorum, yataktayim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Bende uyuyamiyorum uzandim yataga.. buyur istersen tabiki 0 1 Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Evettt burdayiz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tamam canının çektiği etkinliğe gel istermisin 0 0 Yorumla
metinganmete Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Oooo şimdi buralar olgun kaynar😅 koyun falan say uykun gelir 0 0 Yorumla
Revolver_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl beklerım ama xperım yok yenıyım yazarsanız konusuruz 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. Olgun derken kaç yaşında olması lazim 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstediğin olgun olsun 0 0 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. olgun beyler uyku mu getiriyor 0 0 Yorumla
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Ben de uzanıyorum yaş 34 😂🙈 0 1 Yorumla Thayatit 1 yıl Burdayım Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Yalanciyiii sallasinlar mi? :) 0 0 Yorumla
Muratöğretmen61 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Burdayım bal böceği de sen gelmezsin kesin 0 1 Yorumla Muratöğretmen61 1 yıl Geleyim mi yanina uzanmaya Yorumla
Sadeceburki Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mezar yolu bekleyen bile var hacı teyze 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Daldan dusecez nerdeyse 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgundan kastın? Kaç yaşın üstü olgun senin için? 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Çocuğum maalesef. 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl var burada 0 2 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl burdayizzz Yorumla Soran 1 yıl Skype Yaren Neray Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Nekadar olgun 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 634 cevap paylaştı. Uyutayım gel 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet buradayım 0 0 Yorumla
içimhasta Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Ben varimm ama 0 1 Yorumla içimhasta 1 yıl Burdayım işte Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Olmamış vardır canım 1 2 Yorumla Canlımumya 1 yıl Ne olmamış? Yorumla Kashtira 1 yıl @Melda06 onların ninnisini beğenmiyor anladığım kadarıyla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bende uyuyamiyorum uzandim yataga.. buyur istersen tabiki
Evettt burdayiz
Tamam canının çektiği etkinliğe gel istermisin
Oooo şimdi buralar olgun kaynar😅 koyun falan say uykun gelir
beklerım ama xperım yok yenıyım yazarsanız konusuruz
Olgun derken kaç yaşında olması lazim
Olgunlar gelsin hemen
Sende olgunsun ama 😂😂
olgun neye göre?
Olgun çok burada seç beğen 😅
İstediğin olgun olsun
olgun beyler uyku mu getiriyor
Yaşın olgunlukla alakası yoktur ☺️
Geçmiş olsun neyin var acaba 😅
Ben de uzanıyorum yaş 34 😂🙈
Burdayım
Var tabii de , sen var misin?
Yalanciyiii sallasinlar mi? :)
Burdayım bal böceği de sen gelmezsin kesin
Geleyim mi yanina uzanmaya
Mezar yolu bekleyen bile var hacı teyze
Daldan dusecez nerdeyse
Napalım ayağımızdamı sallıyalım
olgundan kastın? Kaç yaşın üstü olgun senin için?
Çocuğum maalesef.
var burada
burdayizzz
Skype Yaren Neray
Burada dolu
Nekadar olgun
Var da sem burada misin
Varda özelden yazabilirsin
Uyutayım gel
var var
Ne giyiyorsun aşkı m
Burdayım