Diğer Yatamiyorummmm? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ortada hiç bişey yok içime bi sıkıntı geldi saat kaç olmuş yatamadım daha napicam nasil uyucamm? Güncellemeler+1 yıl Cinselliğe bağlamayın! Yatamiyorummmm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ahmet33080 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl recep ivedik 2 ninni gibi gelir o sana uyursun 2 dakikada bende işe yarıyo :D 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Gunes dogunca uyursun 0 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gel bi 70 lik chivas gömelim 0 3 Yorumla Ayseb77 +1 yıl Seni koray avcı sandım 😂 Yorumla Konusanpenguen +1 yıl @Ayseb77 Gökhan Türkmen de olur onuda diyorlar… hggfddbmöçççç Yorumla Ayseb77 +1 yıl O sandım benziyorsun benziyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sexting yap (alım) 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geri aldım Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cümlemi jxjxjd Yorumla Soran +1 yıl Aptal Yorumla
Bayanpares Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Çareyi bilen uyuyo sanirim 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet galiba Yorumla Bayanpares +1 yıl 😅🤣😆 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi yatamiyosun kizzz Yorumla Bayanpares +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Evet :D Yorumla
Ayseb77 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benimde oyle 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacagiz ya Yorumla Ayseb77 +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
hepöyledirzaten Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Birisiyle konuş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimseyle konusmak istemiyorum sadece uyumak Yorumla hepöyledirzaten +1 yıl Ee biz ne diyelim şimdi. 😄 Yorumla
Adolfinger Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl kitap oku biraz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pek sevmem ya Yorumla Adolfinger +1 yıl kendini parmakla o zaman yorulup uyursun Yorumla hepöyledirzaten +1 yıl @Adolfinger 😄 Yorumla Adolfinger +1 yıl @hepöyledirzaten ben çözüm sundum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl rahatlaman lazim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gayet rahatım duştan cikmisim ama yinede yatamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başka türlü bı rahatlik Yorumla Soran +1 yıl Herşeyi cinselliğe baglamayin yaa biktim sizden Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyuma sende boş ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyumayınca kötu hissediyorum gün boyu Yorumla omurcancan +1 yıl Geç kalkarsın sende Yorumla
AkrepManN Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yanlız değilsin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacağiz yaaa Yorumla AkrepManN +1 yıl Bende bilmiyorum kafayı yicem Yorumla Soran +1 yıl Sıcak bi duş al dicemde kelin ilaci olsa başına sürer :D Yorumla AkrepManN +1 yıl Bu sıcakta bide sıcak duş alıp ölmemi istiyorsun galiba Yorumla Soran +1 yıl Soğuk al o zaman Yorumla AkrepManN +1 yıl Olur sende al Yorumla Soran +1 yıl Aldım yine uykum gelmedi Yorumla AkrepManN +1 yıl 🤣🤣 uyumayalım ozamn Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla AkrepManN +1 yıl Yapacak bir şey yok 🤷♂️😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
recep ivedik 2 ninni gibi gelir o sana uyursun 2 dakikada bende işe yarıyo :D
youtubeden belgesel izle yatarsın
Gunes dogunca uyursun
Dua oku şeytan hemen uykunu getirir
Gel bi 70 lik chivas gömelim
Seni koray avcı sandım 😂
@Ayseb77 Gökhan Türkmen de olur onuda diyorlar… hggfddbmöçççç
O sandım benziyorsun benziyorsun
Sexting yap (alım)