Biri var bu gün biraz yazıştık üstü kapalı bir şekilde resmen hoşlandığını itiraf etti hatta belkide hoşlantıdan fazlası anladım bunu ama hevesli görünmemek için anlamazdan geldim çok güzel bir sohbet oldu ama en son bir şeye tamam dedi ne diyeceğimi bilemediğim için mesajını beğendim ve konuşma orada bitti daha sonra paylaşım yaptım yazsın diye görmüş ama bir şey demedi genelde hikayelerimi beğenirdi onu bile yapmadı hep aktif ne yapmam lazım nasıl dikkatini çekebilirim göndermeli şarkı bile paylaştım ama oda işte anladıysa
Güncellemeler
1 yıl
Mesaj attım ve galiba büyük rezil oluyorum şu an
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya simdi çocuk senden hoşlandığını zaten nerdeyse söylemiş sen hala göndermeli şeylerle napmasini bekliyosun ki sende söyle hoşlandığını işte hevesli gorunmemekle uğraşma bence sevmediğini düşünüp ballarına da yönelebilir yaz ona
Ama off ilk o açılsa zaten hemen bende açılıcam ama şimdi akraba ya amacı gönül eğlendirmek ise ya orada burada dedikodumu çıkarırsa dsha çok tanımıyorum
Ya gönül eglendirenle sende gönül eglendir duruma göre bakarsın artik olsa nasıl olurdu diye düşünmektense denemelisin ayrıca bu devirde biriyle yazıp konuşup sevgili olmayan kalmamış dedikodunu çıkaracak bir durum asla yok ortada eğer açılmak istemiyorsan da stroysine falan yanıt ver belli et ilgin olduğunu
Paylaşım yapmıyor işte yapsa anında giricem tekrar sohbete bir de ben daha önce ikimizinde akrabası olan başka biriyle konuşmuştum yani o kişi bana açılmıştı ben sadece kuzen gözüyle baktığımı hep söylüyordum ona şimdi ilerde ortaya çıkar veya da biliyor konuştuğumu hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum
Uyudun mu yazcam cevap verirse sorucam bu sabah ne demek istedin açık açık söyle dicem ne olucaksa olsun dimi
Gostererek
Sevgimi dimi aşko
Baska gormek isteyen var mı
Hergün açıl
Nasıll