Hiç arkadaşım olmadığını için buradayım
psikolojik tedavi görüyorum engel durum var bir takim hastalıklar ile muzdaribim
Okumamış çalışan Başarılı hissetmeyen günleri boş geçen
İleriyi düşünen yalnız olan biriyim bu arada evliyim ama ayrılma aşamasındayım
Hiç anda kalamıyorum çok kötü günler demeyeyim ama kötü günler geçirdim geçiriyorum
Gercekten ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum yalnızım
Ve. İntiharı düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herkesin düştüğü boşluk vardır kendini kötü hisseder ben de öyleyim çok yanlızım okudum ama iş bulamıyorum çok aradım iş yok ailem evden gidim diye sabrediyor resmen artık bunu bile bile gururum kırılsa da kalmak zorunda kalıyorum. Hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sürekli çıkmazdayım. Çabalamak istiyorum nereden nasıl başlanır bilmiyorum. Ailem gerçekten zora sokuyor beni. Kendimi o kadar tükenmiş hissediyorum ki artık olumlu pozitif düşünemiyorum. Sürekli bana evde bir de üstüne çok mutsuzsun diyorlar. Çok değişik insanlar gerçekten. Ve doluyorsun artık dertleşmek istiyorsun akıl almak istiyorsun yardımı geç ya destek istediğinde de kimsesiz olduğunu herşeyle tek başına ayakta kalmayı başarmak zorunda olduğunun farkına varıyorsun. maalesef ki bir şekilde ne kadar durum kötü olursa olsun her zaman bir çıkış vardır ama cesaretin yoktur. Cesaret edip ilk bir yerden başlamak gerekiyor yoksa herkesin gözünün önünde eriyorsun ve kimse senin yaşadıklarını bilmiyor keza anlatsan da kimse seni anlamayacaktır.
Valla aynen öyle oluyor
Ne olacak böyle peki
Yani bir yerlerden toparlamaya çalış sorun ne neden bu durumdasın niye canına kıyıyorsun kaçmak çözüm mü git ilk bir güzel iş bul cesaretli. ol nerden nasıl başladığın önemli değil abi maksat ayağa kalkmak ben de öyle yapacam yoksa bu şekilde hayat bir tek vurur bana bir de yanımdakiler tekme vurur eee o zaman daha poklu bir hayat olur ne gerek var