Bunu bir de tuvalette içiyorlar. Tam bir leş…🤮🤮Hayır yani, bazı insanlar o dumandan tıkanıyor. Tuvalette içmek nedir? Hiç tuvalettte yemek yeyip bir şeyler içiyor musunuz? Bu da onun gibi..

Bunu bir de tuvalette içiyorlar. Tam bir leş…🤮🤮Hayır yani, bazı insanlar o dumandan tıkanıyor. Tuvalette içmek nedir? Hiç tuvalettte yemek yeyip bir şeyler içiyor musunuz? Bu da onun gibi..
Hayır, böyle bir durum hiç yaşamadım. Eğer sigara dumanı beni rahatsız ediyorsa, genellikle nazikçe sigara içen kişilerle konuşmayı tercih ederim ve durumu anlatırım. Olmazsa başka yerde oturmak mümkün sorun çıkarmaya gerek yok.
Yanımdan geçen insan üflüyor ya benim nefesim kesiliyor mesela onunkisini elinden bile alıp fırlatasım geliyor 😏benim bunu yapmaya hakkım yok da onun da bunu yaşatmaya hakkı yok
Yok annem içmiyor babam da balkona çıkar icer zaten hic kapalı ortam da içtiğini görmedim bu yüzden başkalarının normal odalarında içtiğini ilk gördüğümde cok şaşırmıştım
Ne güzel! Normalde onlar da balkonda içiyor ama annem inatla bazen tuvalette içiyor. Kaç kez tartıştık? İçmeyeceğim dedi , yine az önce içmiş.
Cevap
4Cevap
Ailede sigara içen yk olanları da annem eve almıyor 😄
Ne güzel 😂
içtikten sonra üstte kalan kokusu rahatsız ediyor sadece
Yok aksine duman alti niye olmuyoz az iciyorlar diye üzülüyordum
Annem sigara kullanıyor ama kendisi balkonda içtiği için beni rahatsız etmiyor
Sigara sevmem ailemede sürekli içmeyin derim rahatsız oluyorum
Tuvalette içmek tüm kokuyu yok ediyor
Annem biraksa. keske cok uzuluyorum
Ay ben içiyorum 😑
🤮🤮🤮🤮