Hiç sigara içerken ailenize yakalandınız mı?
Yakalanma hikayelerinizi anlatında eğlenelim.
Yakalanma hikayelerinizi anlatında eğlenelim.
yakalanmadım kendim itiraf ettim önce anneme ve sonra da tüm cesaretimi toplayıp vereceği tüm tepkileri göze alarak babama itiraf ettim..
yıllardır babama yalan söylemediğim için saklayamadım
Ne tepki verdiler
annem çıldırdı 😀 bırak söz ver bi kaç aya bırakıcaksın dedi
sonra anneme dedim ki babama itiraf edicem böyle geriliyorum gizledikçe onu kandırıyormuşum gibi oluyor dedim o zaman daha çok çıldırdı annem sakın söyleme diye 😀 sonra bi gün sofrada yemek yedik oturuyordu babam baba sana bi şey itiraf edicem diye söze başladım devamı geldi annem karşımda kaş göz yapıyodu sus diye o an 😀
Ben her sabah lisede okula giderken binada yakar içer giderdim. Bi gün babam şüphelenmiş ve ayakkabılarını giymeden sessiz sessiz gelmiş ama benim hiç haberim olmadan yukarı geri çıkmış sonrasında dayak vs olmadı konuştular ve hala sigara içiyorum 😀
Benim babam olsaydı evden atardı dnjbhddknfjc
Neyse ki kardeş değiliz 😀😀
Sjjsdndndxdnskm annem bir ara gizli gizli içiyordu babam yakaladı ya ben ya sigara dedi şükür annem babamı seçti ndxbxdsnj
Annen bile gizli gizli içiyorsa jdjdjsjs
Babam sigaradan fazlasıyla nefret ediyor normalde anlayışlı bir adam ama konu sigara olunca fazla agresif.
Her insanın bir takıntısı vardır babanda sigaraya takmis
Aynen
Cevap
3Cevap
Balkonda içiyordum babam yakalamıştı ağzımda sigara varken ooo baba naber ya demiştim, o da '' teeeyyy teeyyy '' diyip içeri gitmişti :d
Ajsjskalxjsoskspa bu iyiydi
Ağzının ortasına nasıl çakmadı yaw
Hım anladım
Evet anneme yakalandım tuvalette daha 12 yaşındadim bir okali şamar yedim
Yaşın çok küçükmüş, hakketmişsin. xmdkxdnudm
Sigara parası vermiyolar diye kavga ederdim ailemle ne pislik insanmışım önceden
Baya pislikmişsin xdnxdndxned
Hala içiyor musun?
Maşallah skdxndxxmfxnjj
Ilk ablama yakalnmistim sonrada karsilikli icmeye baslamistik
Ardından abla kardeş nargile keyfi de gelmiştir
Kokumdan anlamışlardı çantamı karıştırıp bulmuşlardı
Sigara sağlığa zararlı içme
Sigara kullanmıyorum
Otogarda yakalamıştım jdjsjajan
Nasıl becerdin otogarda yakalanmayı
Otobüsün multimedya sistemleri bozuktu ben de 35 yaşında adanalı bi abi ile tanıştım. Sohbet sardı. 4 saattir muhabbet ediyorduk. Sonra mola verdik. Bi sigara içelim dedik. Otobüslerin arkasında içerken annemle kardeşim gördü gülümsediler geri gittiler. Tatil bititkten sonra da annemle tartıştık babama senin bu oğlun sigara içiyor haberin olsun dedi ndjdjdjjs. Bu yaz olmuştu. Daha öncesinde de hocalardan şikayet falan gidiyordu ama ben de yalan söylüyor diyerek geçiyordum ndndjdks
Geçmiş olsun dxkdnjdldmifcni annen fazla sinsi biriymiş benim annemde öyle dxnjdxnxdn hala içiyor musun?
Bıraktım. 2 3 günde veya haftada bi tane içiyorum.
Lise sonum bu yaşta kendimizi bozmaya değmez gibi ndjsjska
Yazık etme kendine shgshdgs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?