Güncellemeler
+1 yıl
sorunu mutlu olamamasi ve hicbiseyden zevk almayii heyecanlanamamasiymis
sanaldan konustugum cinsiyeti erkek olan arkadasim kendini mutlu hissetmedigini ve biseylere heyecanlanamadigini soyledi. biraz konustuktan sonra ona cevresinde bu konulari konusabilecegi biri var mi diye sordum. kendisi hicbir kizla konusmuyo benim disimda ve dedigine gore erkek arkadaslariyla sadece dalga gecerek konusuyolarmis ona anlatamazmis. ikiz kardesine ise bazi seyleri anlatamiyomus. arkadasim benim sorunlarimda yardimci oldu ama simdi ona ne diyecegimi bilmiyorum ne yapmaliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya sen harun abisin
Ya karşındaki iyi palavraci iyi kıvama getirmiş sende AP Tal in tekisin
Başka seceneek yok 😉
bu ne şiddet bu ne celal?
abla cocuk arkadasim hayattan zevk almiyomus cinsellikle alakasi yok
Peki sen nasıl bir yardım etmeyi düşünüyorsun buna
abi sorduk ya iste ne yapiyim diye vallaha arkadasim hicbisey olamaz aramizda benim arkadasimdan hoslaniyo bu cocuk ama psikolojik olarak cok iyi degil
Cinsel konulara girip onu tatmin edersen arada arkadaşlık kalmaz seni arzuladiktan sonra sevgili olsanız o başka ama karşı cins arkadaş olunca bu konulara senin girmen saçma olur
ya cinselligin alakasi yok ki arkadasim hayattan zevk alamiyomus diyorum beni arzulamiyo da
Peki nasıl bir yardımda bulunacaksin bu çocuğa ne yapman gerekiyor
abim canim abim bilmiyorum dedim ya. bu cocuk tum sorunlarimda dinledi yardim etti cozdu cogunu. simdi bana ilk defa derdini anlatmis ben cozemiyorum o yuzden sordum
Birşeylere heyecanlanmaktan kastı nedir onu merak ediyorum ben
bilmiyorum mutlu olamadigini zevk almadigini soyledi
Bu alamadığı zevk cinsellik ile alakalı olmasın
bilmiyorum
Bence onun derdi cinsel yoldan tatmin olmak ben öyle anlıyorum erkeğin tek derdi bu olur sana duygusal yaklaşarak özel bir şey paylaşmak istiyor ama tavrından korkuyor cesaret edemiyor senin teklif etmeni bekliyor
ama ona arkadas kardes gozuyle bakiyodum nasil soylifem bunu
Ama o sana arkadaş kardeş gözü ile bakmıyor ilk etapta sanal sexting ile mutlu etmek istersin onu tatmin olur sende istemeyerek tatmin olursun sizin arkadaşlık durumu farklı bir boyuta geçer yine sana duygusal yaklaşır mutsuzum hiçbir kızla birşeyler yapmadım falan der senden başka kimseye anlatamiyorum hikayesi uydurur sende durumuna üzülürsün kafan karışır sevişme teklifi yaparsın böyle uzar gider
peki bu konulari konusmayi erteleyerek arkadas kalabilir miyim onunla
ya da senin dedigin seyleri yapmasam belki o da birakir bu dusuncelerini eger varsa
boş ver daha sonra da gerçeğimi ister bunlar hep oyun reele geçmek için
Bi nud e at keyfi yerine gelir
abi arkadasim diyorum nude diyosun
bişey demen gerekmiyor
Ya bırak desin herif kullanmak istiyor bu da can atıyor gibi
@Graceeeee ya yok kullanmak istemiyo aramizda bisey olacak da degil arkadasim tamamen
sevişen arkadaşlar da olabilir.. bazen sanal sexting bazen derin konular..
abi vallaha yok olmaz oyle bisey arkadasim kardesim sayilir hayattan zevk almiyo cinsel bibdurum yok
nasil yardim etmek istersin ki
ya bilsem sorar miyim sence ya
yardim cinsellik mi demek istedin
hayir cinsellik yok aramizda
neden kactin yaaa
gel ordan bier sey diyecektim
lütfen gel
de
özelden gel
ee yazsana
özelden gel lütfen
yazamiyorum 3 falan olmam lazimmis
geldi ama
yazsana bana
yaziyorum canim
?
yazsana
üzelde yoksun
yaz bana
sorunu ne ki
o zaman denemediği şeyler dene onla
nasil seyler deneyeyim ne yapabiliriz sanaldsn
ne kadar hoş karşılarsın bilmem ama sexting falan deneyim
ya arkadasim o ikimizin de oyle dusunceleri olmadi hic
hmm bak aslında hiç beklemediği bir anda yapsan çok işe yarayabilir. benim buradan tanıştığım bir kız bana aniden bunu yaptı baya modum düzeldi
ama gercekten arkadasiz otle bisey olamaz aramizda
senin fake Instagram var mı ordan konuşalım
sorunu ne ki