Güncellemeler
1 yıl
Deniz de ayagimi burktum şişti doktora gittim ödem ve lifler de biraz yırtılma var dedi üstüne basabiliyorum agrım yok fakat şiş yaşayan varsa Yardımcı olabilir mi bugün 17. günüm korkuyorum da biraz 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ağrın var mı ayağını kullaniyormusun 8lac ne verdi kemik iliği ödedemi diye bisey olmaz
İlaç hap ve krem verdi agrım yok sadece şişlik
Yuksekte yat ayagin
Yatıyorum yatıyorum oof
Noldu
Zeytinleri çekirdeklerinden çıkar, sonra ayağını normal yağ ile birazcık ovarak yağla. 7-8 tane zeytini oraya yapıştır sonra bir şeyle orayı sar 10-12 saat dursun.
Daha önce yaşadınız mı siz yaşadıysanız ne kadar süre de geçiyor
Yaşamadım, eski sevgilim ayağını burktu üstüne basamıyordu bir gece bu şekilde sardık hiçbir şeyi kalmadı. Dene istersen zarari olmaz zaten
Tamamdır Çok teşekkür ederim 🙏🏻
%100 geçirir mi bilmiyorum
Doktora bi daha görün
Göründüm ödem ve liflerde yırtık olduğu için hemen geçicek bir şey değil dedi
Dinleneceksin ozmaan
Geçmis olsu n
Araştırın
Basma atel aldır
Atelim var doktor verdi ateli gün için de sürekli takmalı mıyım peki
Atel gece bile çıkmaz. Genelde alçı ile yapılır doktor der kaç hafta kalacak
Bileklik vericem birde krem bu şekilde geçer dedi yani alçılık bir durum görmedi kendisi şişligim inmeyince başka bir doktora gittim o doktor beni çok korkuttu herkes ayrı bir şey diyor tekrar kendi doktoruma gittigim de ise o doktor saçmalamış vs gibi şeyler söyledi
Herkesin yorumu değişir
Buz koy bileğine
Koyuyorum gün içinde 2-3 saate bir çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙏🏻
Ben daha geçen hafta açıldı atel. Sol ayak bileği aşık kemiği altında dış tarafta bağ zedelenmesi var daha önce sağ topuk kırdım bağ zedekenmesi yaşadım 2 kol kırdım tecrübem var
17 gün oldu üstüne basınca falan hiç agrım yok sadece şişligim var daha önce hiç yaşamadım böyle bir şey o yüzden korkuyorum aynı zamanda çalışıyorum bide işe de başlamam lazım yarın çagırdılar çok yorucu bir işim yok bileklik ile çok yormadan çalışsam olur mu acaba
Bence bekle
Sizin 2 hafta da geçti mi
3 hafta bitti de açtım. Eskisinde 7 hafta kalmıştı
Anladım çok geçmiş olsun umarım benim ki de bir an önce geçer 😞
Açsan da 1 sene koru. Yer edebilir
Özelden yazabilir misiniz atelimi atsam bi size sizinde böyle miydi
Ben sana yazdım
Çok geçmiş olsun