Diğer Babamın donları eski sevgilimde kaldı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kızlar bu cocuk benle cıkarken evden atılmıştı bende acıyıp babamın donlardan calıp goturmustum geri nasıl istemeliyim? Güncellemeler1 yıl Yeni alamıyorum baya eski slip donlardan Babamın donları eski sevgilimde kaldı? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evden atılınca zaten eve ihtiyaç duymuyoruz. Erkek evden atılır atılmaz sevgilisinin babasının eski donlarına ihtiyaç duyar.🙃🙃🙃 0 0 Yorumla
ÖNEMSİZxBİRİ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Ya bu nasıl bir hikaye yenisini al onun aletlerinin değdiği şeyi babanami giydircen 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Babamda soruyor en sevdiklerşni calmıısım deli biraz Yorumla ÖNEMSİZxBİRİ 1 yıl Ciddimisin kafamı buluyon hayatimda duyduğum en saçma hikaye Yorumla Soran 1 yıl Keske ciddi olmasam o rengi bi daha bulamam diyor Yorumla ÖNEMSİZxBİRİ 1 yıl Hiçbir fikrim yok böyle bir olay yasamadigim için empati kuramiyorum Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. Yıkamadan alma 1 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Eski sevgiline o kadar donu niye verdin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evden atıldı diye Yorumla gokhannkukukk 1 yıl Sevgilinle ilişkiye girerken o donlar varmıydı merak ettim Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Sene kaç oldu böyle troller 0 4 Yorumla aajdidie833 1 yıl knk senin donunu almislar heralde bu kadar ustune alinma Yorumla Donsuzbirerkek 1 yıl @aajdidie833 benim donumdan sanane 😀 Yorumla aajdidie833 1 yıl donunun alinmasi baya etkilemis seni heralde kullanici adin falan yapmissin Yorumla Donsuzbirerkek 1 yıl @aajdidie833 bundan sana ne 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Gece gece bumu geldi aklına 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Adam soruyor donunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende vermeseydin kanka Yorumla Soran 1 yıl Slip dondu zaten ne bileyim sevdigini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Don sipariş ver kanka Yorumla
Article Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 36% 1 yıl Diğer konusunda 617 cevap paylaştı. Ya büyü yatırırsa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Deme Yorumla Article 1 yıl Olur mu olur, yarası olmasa bile pisligine yine yapar. Günümüzde çocuk oyunu gibi oldu bu büyü işleri. Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gereksiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Annen ne dedi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Uc kere yıkayıp versin dedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende kullanıyon mu anneninkileri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evden atılınca zaten eve ihtiyaç duymuyoruz. Erkek evden atılır atılmaz sevgilisinin babasının eski donlarına ihtiyaç duyar.
🙃🙃🙃
Ya bu nasıl bir hikaye yenisini al onun aletlerinin değdiği şeyi babanami giydircen 😂
Babamda soruyor en sevdiklerşni calmıısım deli biraz
Ciddimisin kafamı buluyon hayatimda duyduğum en saçma hikaye
Keske ciddi olmasam o rengi bi daha bulamam diyor
Hiçbir fikrim yok böyle bir olay yasamadigim için empati kuramiyorum
Yıkamadan alma
Eski sevgiline o kadar donu niye verdin
Evden atıldı diye
Sevgilinle ilişkiye girerken o donlar varmıydı merak ettim
Sene kaç oldu böyle troller
knk senin donunu almislar heralde bu kadar ustune alinma
@aajdidie833 benim donumdan sanane 😀
donunun alinmasi baya etkilemis seni heralde kullanici adin falan yapmissin
@aajdidie833 bundan sana ne 😀
Gece gece bumu geldi aklına
Adam soruyor donunu
Sende vermeseydin kanka
Slip dondu zaten ne bileyim sevdigini
Don sipariş ver kanka
Kullanılmış donu mu giydircen babana
Ya büyü yatırırsa
Deme
Olur mu olur, yarası olmasa bile pisligine yine yapar. Günümüzde çocuk oyunu gibi oldu bu büyü işleri.
Gereksiz
Ya git babana yeni don al
Annen ne dedi
Uc kere yıkayıp versin dedi
Sende kullanıyon mu anneninkileri