Güncellemeler
+1 yıl
Adam Cahilin daniskasi. Tatli su ve Tuzlu suyun karismadigini. Goren ve bunu Kuranda yazdigini ogrenen. Kaptan Kusto Musluman. Oldu.. dedim. O Hayir olmadi dedi. Yani. Kaptan Kusto. Musluman olmadan. Olmus? Adamlar. Yalana. inanmaya acik. Yalan olsun hemen inaniyorlar.. Kaptan. Kusto. Musluman olmustur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Günümüzde o İslam dünyası kendi halkına yaşattığı Tekfir ve Gülen cemaati gibiler yönetiyor İslam ülkeleri tam anlamıyla dünyanın b*k çukuru. Anca medyada algı-lanse kulaktan dolma bilgilerle sunulan zihniyetle insanları yaşatıyorlar.
Özellikle'de Türkiyemizin AKP oy oranı'nın yüksek oranda olduğu iller tam anlamıyla Ülkemizin bir B*k çukuru
Kitapta yazıyordu ama onlar yaptı sonuçta haklılık payı var
Ama kacyuz yil sonra buldular denizin karismadigini ve. Kaptan Kustonun Musluman olduguna inanmiyorlar?
Hocam sırf onlar değil ki arabayı ampulü onlar yaptı ben şahsen müslümanlardan bu tarz icatlar çıkacağını düşünmüyorum
Ben. Kuranda yaziyor diyen biliyorum kurani tercumesi ile degil. bizzat okuyup anlamak. Lazim ama nerde? ( yalnis tercumeler olabilir)
Tabiki de en mantıklısı Türkçe meali ile birlikte okumak
Ozellikle. Elektrik ve Klima. Olmasaydi diyor. Suudi Arabistanda yasam olmazdi. O sicakta dedi? Bir sozune Hak. verdim. O lux. Jeeplere binemezlerdi. Suudiler. Develerle. I dare ederlerdi ve Suudi. Arabistanda. Klimasiz sicaktan erirlerdi
Yani çoğu seyi kolaylaştırdılar
Aci. Ama. Sanki gercek.. ve. Hz. Muhammed. O sicakta. Muslumanligi getirmis. Ne guzel ibret alinmali. bir tanidigim. Suudi Arabistanda. Calisti. Sicaktan. Yaptim gun calisiyorlarmis. Adamin dedigi gibi. Klima. ve. Jeep. Satislari. Cokmus
Yukarida. Yarim gun calisiyorlarmis yazdim. Yalnis gitmis. Ozur.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!