Evliyim ve bir çocuğum var. Dışarıdan gıpta ile bakılan bir evliliğim var.
Hem ev hem de çocuk ile ilgili konularda her daim destek olan biriyim. Eşime de çocuğumuza da sevgim çok büyük.
Ama dışarıda çekici, bakımlı bir kadın gördüğümde kendimi bakmaktan alıkoyamıyorum ve onunla olduğumu hayal ediyorum. Bazen bu yalnız bazen evli biri olabiliyor.
Lütfen sapık muamelesi yapmayın. İçimde yaşadıklarımı dile getiriyorum dürüstçe.
Hem ev hem de çocuk ile ilgili konularda her daim destek olan biriyim. Eşime de çocuğumuza da sevgim çok büyük.
Ama dışarıda çekici, bakımlı bir kadın gördüğümde kendimi bakmaktan alıkoyamıyorum ve onunla olduğumu hayal ediyorum. Bazen bu yalnız bazen evli biri olabiliyor.
Lütfen sapık muamelesi yapmayın. İçimde yaşadıklarımı dile getiriyorum dürüstçe.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsan nefsi bu önemli olan terbiye etmeyi bilmek bütün gaye bu
Aslında geçmiş tüm yaşantım ve evliliğimin 10 yılında yoktu. Bahsettiğin gibiydim ama son 1 1,5 yıldır böyle
Kafanı kurcalayan maddi sorunun vs yok bu yüzden hayatı gerçek gördüğünde sorun çözülecek
Nasıl yani? Maddi manevi sıkıntı yaşamam mı gerekiyor? Gerçek derken, daha ne kadar gerçek olabilir ki?
.. kafanı kurcalayan hiç bir şey yok bu yüzden beyin sistemi ultra her şey istiyor yani bunu törpülemen için bir yaşlı bakım evine git çünkü insan gücü aldığında kendini farklı sanır her şey ister
Birşeyler sana fazla geldiği için bu soruyu soruyorsun birşeyler azalsaydı neden azalıyor olcak tı
Boşan o zaman
Evliliğim kötü değil ki, ailemle mutluyum
Ee o zaman elaleme bakma seviyorsan karından başkası umrunda olmaz
Karını düşün elleme bakacağına karınla ilgili hayaller kur o zaman başka kadınlara bakacağına
Karımla ilgili hayal kurup bu hayallerin yarısını ona söylesemde maalesef 100 de 1 ini bile dikkate almıyor. Asıl mesele de burada başlıyor zaten.
O zaman karina açık açık söyle yapmiyorsa senin düşüncelerini önemsemiyorsa bosan dilediğin gibi takıl
Sanırım bekarsın. Bu konu dışında evliliğimde her hangi bir sorun yok. Kaldı ki 8 yaşında bir çocuğum var. Sen aynı durumda kalsan. Eşin senin arzu ve isteklerini sallamasa (sadece bu konu özelinde) ama ilişkiniz gerçekten çevrendeki bir çok ilişkiden iyi olsa, duygusal tatminde sıkıntı olmasa. Saygı olmazsa olmaz zaten.
Direk ne halin varsa gör diyerek boşanır mıydın?
Yani bosanabilirim olabilir yani
Bir çırpıda yani.
Teşekkür ederim görüşün için. Ama bana göre pire için yorgan yakmak gibi geldi. Pire olmasa da en azından fare boyutlu bir canlı diyelim:)