Neye yapacaksın evlenince sevdiğinle herseyi taşıyacaktır başkasına ihtiyaç duymazsınız eşin her tür ihtiyacını karşılar libidon cokmu yüksekte o kanıya vardın
Neye öyle olsunki birlikte bir şeye girdikten sende duyacaksın bende çocuklarının annesi olacaksın geleceğinizi el ele vererek kuracaksınız sana inan özel bitmeyen sevgi oluşur
Ben çocuk istemiyorum sevmiyorum çocuk. Uzaktan sadece. Ne hikayeler duyuyorum ve ben koca dayagindan çok korkarım dönmese bile duygusal açlık evliliği bitiryor mahvediyor.
Yüksek libidolu hanım ilişkiye istekli olur. bunun sonucunda bir çocuk ister diyorum. Başta 5-6 çocuk yapmazsınız 10 sene sonra olur. Çocuk baglarinizi dahada kuvvetlendirir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Neye yapacaksın evlenince sevdiğinle herseyi taşıyacaktır başkasına ihtiyaç duymazsınız eşin her tür ihtiyacını karşılar libidon cokmu yüksekte o kanıya vardın
Of bilmiyorum ya evet yüksek
Yüksek olan erkeklerce sevilir cunki her ustediginde olumlu cevap alır esinde seni doyurur sorun etme o yönden
Of evli erkekler eşlerinin yüzüne bakmıyor ilgi alaka şefkat göstermiyor
Neye öyle olsunki birlikte bir şeye girdikten sende duyacaksın bende çocuklarının annesi olacaksın geleceğinizi el ele vererek kuracaksınız sana inan özel bitmeyen sevgi oluşur
Ben çocuk istemiyorum sevmiyorum çocuk. Uzaktan sadece. Ne hikayeler duyuyorum ve ben koca dayagindan çok korkarım dönmese bile duygusal açlık evliliği bitiryor mahvediyor.
Yok canım başta o tip adamları seçmesini o tür tepki veren erkegide kadında sevmem. Bir çocuk yeter neye karşısın cocuga
Yahu karpuz değil ki bu. Dövmese bile davranışları değişebiliyor sonra boşanma kaçınılmaz. Çocuk sevmiyorum işte öyle bir güdüm yok.
Ama libidosu yüksek olanda beklenirde onun için dedim.
Anlamadım
Yüksek libidolu hanım ilişkiye istekli olur. bunun sonucunda bir çocuk ister diyorum. Başta 5-6 çocuk yapmazsınız 10 sene sonra olur. Çocuk baglarinizi dahada kuvvetlendirir
Sevmiyorum napayim
Daha detaylı istersen d. m deolur. Gönlün birine yonlenince severek herseyi yaparsın yeterki karşılıklı sevgi plsun
Mesajın kapali
Açtım
Hayır
Açık
Değil
Tekrar aç kapa yaptim
Aramadın
Abi acamamissin *
Şimdi bir daha dene olmazsa sen istek gönder
İnat ettim gondermeyecegim bul bir yolunu
Keşke bulabilsek canın sağolsun arkadaşım
Yahu "profilini düzenle"den "sadece takip ettiklerim bana mesaj gönderebilir" seçeneğinin butonunu griye döndürmek yetiyor.
Ahlak edep terbiye Allah korkusu yeteneklerle yaşadıklarından ders alarak o insanın pis niyetini sezerek dua ederek empati kurarak
Yaptığım şey doğru mu bilmiyorum ama gerçek hayatta yapmaktan kullanmak için sanaldan yapıyorum ihtiyacimi gideriyorum
Sence bu mantıklı mı? Adaya at kendini anca o zaman yapmazsan
Saçma saçma konuşmayın ya
Haram ama
Haram olmasına haram da, evlenmek istemiyorsan düşme tehlikesi her zaman var.
Haklısın sanirim
Biraz mantıklı olmakta fayda var. Ya nikah kıyacaksın biriyle, ayrı yerde yaşayacaksın seks için görüşeceksin. Hem de zina yapmamış olursun
Ay yok artık olur mu öyle şey
Çelik'ten yapılmış şifreli külot giy. Şifresini de alma
Arada kalmışsın sıkıntı umarım yanlış bir şey yapmazsın
Rahibe teressedan ders alarak bakir öl kanks ne diyim.
Herkese mesafeli ol imkansız değil rızan olmadığı sürece kimse dokunamaz sana sende kimseye cilve yapmazsan hep ciddi kalırsan kimse yanaşamaz
Kendi kendini tatmin ederek ben yıllardır öyle yapıyorum
markette satılıyor böylee saydam lateks falan
paran yoksa hertürlü korunur
Zinami kaldi bu devirde
Lan ben nasıl korunucam ben.
Ne korunması ya
Kendinden ve fikirlerinden korkma
Yapmazsan pişman da olmazsın?
Garajın kapısını kilitle
Evlenmek istemiyorsan kacinilmaz
Yasin kaç bu kadar zor durumdasin
27