yıllarca evli kalmış eşinden bir yanlış görmemiş ama rahatsız olduğunda başka erkek eve getirdi diye suçlamak doğru mu? Annem ve babam kavga etti geçen kadin sokakta rahatsız oluyor adam hastane ve eve kendi getirmiş buna kızıyor normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bir durumda siz olsanız eşiniz aynı durumda olsa ne yaparsınız
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yıllarca evli kalmış eşinden bir yanlış görmemiş ama rahatsız olduğunda başka erkek eve getirdi diye suçlamak doğru mu?
Getiren adam yoldan geçen her hangi biri mi yoksa hastanede vs mi denk gelmiş yani annen dışarıda rahatsızlanmış kim olsa yardımcı olur eve götürür ya da taksi tutar annene bunda büyütecek bir şey bulamadım. Senelerce eşini tanır insan ayrıca ondan ne beklediğini ne amaç içerdiğini bilemedim yani
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç tanımadığı biri işte annem rahatsız olunca tek o adam ilgilenmiş almış araca hastaneye eve getirmiş götürmüş doktor havale riski var dediği için başında beklemiş evde sağolsun babam da bir kez merak edip aramamış gün içinde adam baya sabahtan akşama kadar kadini beklemiş bende aksilik ya işte bir sınav vardı ona gittim o gün arayamadım normalde annemi babamı gün içinde 2 3 kez aradım özellikle annemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Getiren adam yoldan geçen her hangi biri mi yoksa hastanede vs mi denk gelmiş yani annen dışarıda rahatsızlanmış kim olsa yardımcı olur eve götürür ya da taksi tutar annene bunda büyütecek bir şey bulamadım. Senelerce eşini tanır insan ayrıca ondan ne beklediğini ne amaç içerdiğini bilemedim yani
Hiç tanımadığı biri işte annem rahatsız olunca tek o adam ilgilenmiş almış araca hastaneye eve getirmiş götürmüş doktor havale riski var dediği için başında beklemiş evde sağolsun babam da bir kez merak edip aramamış gün içinde adam baya sabahtan akşama kadar kadini beklemiş bende aksilik ya işte bir sınav vardı ona gittim o gün arayamadım normalde annemi babamı gün içinde 2 3 kez aradım özellikle annemi
Keşke adam annenden babanı arayıp haber verdirseymiş ya da kendisi arayıp konuşsaymış ama olan olmuş baban adama teşekkür etmeli
Durumu kötüymüş verememiş telefonun üstünde adres yazılı ya o yüzden bükmüş getirmiş eve
Teşekkür etmedi kıskandı aksine
Anladım
Anlamadım erkek karısıyla yaşadığı eve hasta olan başka bir erkek mi getiriyor
Yok ya öyle birsey yok
Kadın mı eve erkek getirdi
Aynen getirdi değil adam onu getirdi rahatsız sonuçta
Getiremez ne olur olsun hani sağlıkta iyilikte kötülükte herşeyde Beraber olunacakti
Haklısın da numara bulsa neyse de bulamamış