Diğer Sizce bu kare hangi şehirde çekildi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ben çektim tabi söylicem sonda :d Güncellemeler+1 yıl açıklıyoomm, açıklıyommm,, reklamlardan sonra,,, evet, Pendik 😂 İstanbul diyenler kazandı. Sizce bu kare hangi şehirde çekildi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Tüm şehirleri birbirine benzettim şu an, zira sanırım her şehirde var ağaç ve araba :)) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bizde çok yok ya mutlu oluyoz görünce :d
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 668 cevap paylaştı. resmin yarısından fazla kısmında ağaçlar var, tahmini zor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl işte amaç o 😂 Yorumla
pamelyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İstanbul Pendik burası 1 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl da bildin ama 😂 Yorumla pamelyan +1 yıl Oradayım da ondan Yorumla
PuellaGladiis Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İstanbul olabilir araç plakası 34 gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl o plakayı nasıl okuyabildin. bravo 😀 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Baharın geldiği bir şehir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl evettttttt😍 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Dondurmamı isterim 😀 Yorumla Soran +1 yıl o kadar da sıcak bir şehir değil ama bak :) Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Dondurma ısmarlamamak için mi bütün bu çaba 😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sancaktepe samandıra civarı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl hayır ama yaklaştın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sultanbeyli o zaman Yorumla Soran +1 yıl sultanbeyli bu kadar yeşil mi yapma😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rings in caddeye gitti aklım. bilemedim dfghjk Yorumla
FUKKBUDYY34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben yerı cozdum ın aşşagı almaya gelıyorım😀 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hahaha yalancıı Yorumla FUKKBUDYY34 +1 yıl Bana 40km suann😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Antalya burası ya 😂😂😂 Yorumla FUKKBUDYY34 +1 yıl Hım uzakmış gelmeye degermi bilememm😀😀 Yorumla Soran +1 yıl hani çözmüştün 😂 ama Antalyaya da benziyor ha :d Yorumla FUKKBUDYY34 +1 yıl 40km dedım ortalama ben mecıdıyekoydeyim hesap et bakalım cozmusmüyümm😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 35miş. bravo yine de nasıl çözdün :d Yorumla FUKKBUDYY34 +1 yıl Tam cozemedim ama buralarda iş ıcın cok gezdim yıllar once benzettim yaniii. Neyse bayramda bosmusun bayann😀😀 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Batida biryer 1 13 Yorumla FlortozErkek +1 yıl Bati sayilir plaza mi residance mi Yorumla Soran +1 yıl rezidans buralar hep Yorumla FlortozErkek +1 yıl tahmın ettım evdemısın offıce mı Yorumla Soran +1 yıl ev ev Yorumla FlortozErkek +1 yıl tamam gergın Yorumla Soran +1 yıl aa ayıpsın niye gergin olayım yaz gelmiş, içim kıpır kıpır 😀 Yorumla FlortozErkek +1 yıl ne burcusun sen Yorumla Soran +1 yıl koç 🦙(emoji lama oldu galiba😂) Yorumla FlortozErkek +1 yıl evet baya yanlıs bır yere gıttı tehlıkesın zaten Yorumla Soran +1 yıl fena tehlike. yükselenim de koç 😀 Yorumla FlortozErkek +1 yıl kactım ben okey Yorumla Soran +1 yıl beni bırakma sülüman 🤗 Yorumla FlortozErkek +1 yıl yanlıs bıldın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Izmır foça 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru mu Yorumla Soran +1 yıl yok :) başka neresi olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani söyle nolcak ki Yorumla Soran +1 yıl söylicem tabi du biraz meraklanın :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Antalya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Antalyayı çok severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bendee 🌺 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Kütahya 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. adana bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hiç gitmedim, adana da yeşil bir memleket demek Yorumla
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mardin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ironi mi Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl mardin bu kadar yeşil mi Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Bazı yerleri evet Mardini çöl mü zannediyorsunuz? Yorumla Soran +1 yıl öyle görünyor fotoğraflarda Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Gidip eski Mardin evlerine bakarsan yeşillik görmezsin zaten. Yorumla Soran +1 yıl hangi bölgeler yeşil mesela. bir googleda bakarım Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Köyleri yemyeşil Estel, Mardin, Nusaybin ve Midyat bölgeleri Yorumla Soran +1 yıl bakayım bir Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. ne farkeder :D :D 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ayıpsın doğa var bu karede 😍 Yorumla Jagras +1 yıl Bu doğa değil anacığım :D :D Doğa mı görmedin hiç :D Yorumla Soran +1 yıl aaa ağaç bunlar ya. nasıl doğal değil🙄 Yorumla Jagras +1 yıl Neyse senle doğanın nasıl bir şey olduğunu tartışmayacağım :D Var sen bunu doğa olarak değerlendir :D Yorumla Soran +1 yıl ☹️ Üzdün. İstanbul'da nerde var bu kadar yeşil caddeler. hep beton beton Yorumla Jagras +1 yıl Müsaadenle :D Yorumla Soran +1 yıl Antalyaya benziyormuş, öyle dediler :) Yorumla Jagras +1 yıl Dostum işim gücüm var. Müsaadenle. Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pendik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl aa nasıl bildin :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl güncellemeyi okumadın mı yani :dd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir Yorumla
rommelafricanus Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yozgat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl where is yozgat :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tüm şehirleri birbirine benzettim şu an, zira sanırım her şehirde var ağaç ve araba :))
bizde çok yok ya mutlu oluyoz görünce :d
resmin yarısından fazla kısmında ağaçlar var, tahmini zor
işte amaç o 😂
İstanbul Pendik burası
nasıl da bildin ama 😂
Oradayım da ondan
İstanbul olabilir araç plakası 34 gibi
o plakayı nasıl okuyabildin. bravo 😀
Baharın geldiği bir şehir
evettttttt😍
Dondurmamı isterim 😀
o kadar da sıcak bir şehir değil ama bak :)
Dondurma ısmarlamamak için mi bütün bu çaba 😀
sancaktepe samandıra civarı
hayır ama yaklaştın
sultanbeyli o zaman
sultanbeyli bu kadar yeşil mi yapma😀
rings in caddeye gitti aklım. bilemedim dfghjk
Ben yerı cozdum ın aşşagı almaya gelıyorım😀
hahaha yalancıı
Bana 40km suann😀😀
Antalya burası ya 😂😂😂
Hım uzakmış gelmeye degermi bilememm😀😀
hani çözmüştün 😂 ama Antalyaya da benziyor ha :d
40km dedım ortalama ben mecıdıyekoydeyim hesap et bakalım cozmusmüyümm😀😀
35miş. bravo yine de nasıl çözdün :d
Tam cozemedim ama buralarda iş ıcın cok gezdim yıllar once benzettim yaniii. Neyse bayramda bosmusun bayann😀😀
İzmir ya da İstanbul
Batida biryer
Bati sayilir plaza mi residance mi
rezidans buralar hep
tahmın ettım evdemısın offıce mı
ev ev
tamam gergın
aa ayıpsın niye gergin olayım yaz gelmiş, içim kıpır kıpır 😀
ne burcusun sen
koç 🦙
(emoji lama oldu galiba😂)
evet baya yanlıs bır yere gıttı tehlıkesın zaten
fena tehlike. yükselenim de koç 😀
kactım ben okey
beni bırakma sülüman 🤗
yanlıs bıldın
Izmır foça
Doğru mu
yok :) başka neresi olabilir
Yani söyle nolcak ki
söylicem tabi du biraz meraklanın :)
Ok
Antalya
Antalyayı çok severim
Bendee 🌺
Kütahya
Hakkâri
😂
adana bence
hiç gitmedim, adana da yeşil bir memleket demek
Mardin
ironi mi
Hayır
mardin bu kadar yeşil mi
Bazı yerleri evet Mardini çöl mü zannediyorsunuz?
öyle görünyor fotoğraflarda
Gidip eski Mardin evlerine bakarsan yeşillik görmezsin zaten.
hangi bölgeler yeşil mesela. bir googleda bakarım
Köyleri yemyeşil Estel, Mardin, Nusaybin ve Midyat bölgeleri
bakayım bir
ne farkeder :D :D
ayıpsın doğa var bu karede 😍
Bu doğa değil anacığım :D :D Doğa mı görmedin hiç :D
aaa ağaç bunlar ya. nasıl doğal değil🙄
Neyse senle doğanın nasıl bir şey olduğunu tartışmayacağım :D Var sen bunu doğa olarak değerlendir :D
☹️ Üzdün. İstanbul'da nerde var bu kadar yeşil caddeler. hep beton beton
Müsaadenle :D
Antalyaya benziyormuş, öyle dediler :)
Dostum işim gücüm var. Müsaadenle.
ok
Pendik
aa nasıl bildin :d
burada yaşıyorum
güncellemeyi okumadın mı yani :dd
Hayir
Ankara
Hatay