Arkadasım beni bir erkek ugruna sattı?

merhaba arkadaslar günlerdir uyku uyuyamadıgım bir konu hakkında bahsetmek istiyorum. ben bu sene üniversiteye baska bir sehre geldim. ilk geldigimde o yalnızlıgı, caresizligi dibine kadar yasadım. benim gibi olan bir kız daha vardı. biz onunla hem aynı okuldaydık hem de aynı yurttaydık bu yüzdende günün dört saati neredeyse hep beraberdik. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. yeri gelir yemeğimizi, yeri gelir yatağımızı, acımızı, mutluluğumuzu, üzüntümüzü hep beraber paylaşırdık. beraber arkadas gruplarına girerdik. bizi satanlar olurdu ama biz birbirimizi hiçbir zaman satmazdık. daha sonrasında kızlı erkekli bir gruba girdik. arkadaşım gruptan biriyle sevgili oldu. bunların sevgili olmasıyla grubumuz dağıldı. arkadasım sürekli sevgilisiyle takılıyordu. biz ücümüz aynı okuldaydık ücümüz eskisi gib yan yana geldigimizde ben kendimi dışlanmış gibi hissediyordum. bence o ortamda üc arkadas gibi olunmalı diğer kisi yani ben kendimi kötü hissettirilmemliydim. bunu arkadaslarıma defalarca söylememe ragmen beni umursamadılar. daha sonrasında arkadasımla yurtta bile bir araya gelemeye basladık. ben arkadaşımı çok özlüyordum ve sevgili yüzünden bana zaman ayıramadığı icin ona kızıyordum. bu konuyu ona söylediğimde bana senin sevgilin olmadıgı icin anlamıyorsun bu çok normal sevgilimle zaman geçiriyorum seninle mesajlaşıyoruz, yurda sadece uyumaya geliyorum vs derive kendimi kötü hissettirdi. bu konuda onunla çok zıtlaştık ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. ne yapmalıyım arkadaslar tavsiye verir misiniz?

Arkadasım beni bir erkek ugruna sattı?