Diğer Sabah sabah nerdesiniz erkekler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yapay Zekaya Sor Nasılsınız neler yapıyorsunuz 😘😘 Güncellemeler+1 yıl Bu sitede sadece 30 kişiler mi var yaa Sabah sabah nerdesiniz erkekler? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. ben şarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen gizli sorular açıp erkeklere öpücük atan malum kadin mısın 5 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Malum evli kadın Yorumla Soran +1 yıl O kim be Yorumla
Xandrr34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yatağa gömülü, kalkmakta zorlanan, ama spor için bu duruma direnmekle uğraşıyorum. 💪 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Spor icin ben de enerji bulamadım ya , kahvaltı yapicam şimdi Yorumla Xandrr34 +1 yıl 💪💪 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. Günaydın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınnn Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Spor yaptım eve gelip banyo 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kaçta uyandın ya Yorumla Wínchєnzσ +1 yıl 6.40 da uyandım 7.20 de koşuya çıktım 8.40 eve geldim banyo yaptım kahvaltı yaptım 11 de spor salonuna gidicem Yorumla Soran +1 yıl Ben aşırı halsiz oluyorum erken kalkiyorum spor yapiyorum ama öğlene doğru uykum geliyor halsiz oluyorum napmam lazim Yorumla Wínchєnzσ +1 yıl Dışarıya çık gez otur Yorumla Soran +1 yıl Ders calismam gerekiyor sahah yürüyüş kahvaltıdan sonra derse oturuyorum aama aşırı halsiz oluyorum Yorumla Wínchєnzσ +1 yıl Vitaminlere baktır Yorumla Soran +1 yıl Şeker hastasıyım insülin zorluyor Yorumla Wínchєnzσ +1 yıl Anladım sen kahvaltı yapınca yemek yiyince uyku bastırıyor Yorumla
kendineMühendis096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gizli sorma ki seni bulalım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden sjdjwjdz Yorumla kendineMühendis096 +1 yıl Seni mutlu etmek için dhdhhd Yorumla Soran +1 yıl Yon abi sağ ol djfjsnd Yorumla kendineMühendis096 +1 yıl Abi deme lazım olur 😅 Yorumla Soran +1 yıl Olmazzz Yorumla kendineMühendis096 +1 yıl Sen beni bul Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Abla ne bu erkek sevdan 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla sabah bi uyandim erkek yokluğu çektim ajajdhhdhx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh üzüldüm bunu sanaldan karsilamana Yorumla Soran +1 yıl Takiliyorum 2 dk ya ahshshshhdjd gidicem şimdi Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben uzaktan bakıyorum. 😊 0 0 Yorumla
gaddaremrah Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uyku modundayız kanka gözlerim kapalı şu an 😎 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Burdayım canım sen neredesin 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alışkanlık erken uyandım yatak keyfi 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabah sabah işteyiz çalışıyoruz 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Spor yapıyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abi tam Beşiktaşli tipin var Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Eyvallah. Cok hosuma gitti bunu duymak 🙂 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Erkekler meşgul. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Seinjerlin +1 yıl Kimi sevgilisiyle beraberKimi iş yerindeKimi sporda Kimi tatilde Kimi sınavlara çalışıyorBoşta kalan erkek varsa da onlardan bir şey olmaz Yorumla
Mlynr43 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Uyuyoruz nerde olcaz ablacım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne ablası dayı Yorumla Mlynr43 +1 yıl Dayına selamlar ablacım Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gemide knk 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne işi Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Gemiciyim Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 25 Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Tamam iyi değil mi sen ne istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Şikayet etmişsin de hep 30 mı diye ondan dedim sen ne istiyorsun yani canın mı sıkılıyor senin Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Kaçtın galiba Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İşten geliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi dinlenmeler Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
_WhiteAngel_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Burdayizz😬 1 1 Yorumla İndeepth +1 yıl Sen çok yaşa emi. 😅 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanane 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. işteyim 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cay varsa gelelim😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl spor yapıyoruzz, sen? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kahvalti hazırlıyorum bir iki saate ben de spora gecicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika 👍 afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm kolay gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitti mi kahvaltın :) Yorumla Soran +1 yıl Hayır hazirlamadi bitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hazırlanmadı bitti? O ne demen Yorumla Soran +1 yıl Hazırlaması bitti demek istedim , şimdi de yaptım kahvaltimi 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun benim de spor bitti ben de kahvaltı yapicam Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsunnnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler sana da kolay gelsin spora nereye gidiyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatakta uzandım seni bekliyorum bebeğim 😘♥️🔥😍 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer istersen ve yakinsak çok ciddiyim hafta sonunu beraber geçirmek isterim seninle prenses ne dersin 🙃♥️ Kahvaltı yaparız önce bi ardından sinemaya luna parka gideriz cafeye gideriz gezeriz dolaşırız 😍♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapmıyorum çok ciddiyim ♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dersin 🙃♥️ Yorumla Soran +1 yıl Hayır abi sağ ol çok mu yokluktasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Yatakta sıkılıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl 38sin abu Yorumla mahsun3636 +1 yıl Spor yapan Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun Yorumla mahsun3636 +1 yıl Dayioğliii Yorumla
Minimarketks Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aha burdayim 0 1 Yorumla Minimarketks +1 yıl kaç yaş arıyosunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
ben şarkı dinliyorum
Sen gizli sorular açıp erkeklere öpücük atan malum kadin mısın
Malum evli kadın
O kim be
Yatağa gömülü, kalkmakta zorlanan, ama spor için bu duruma direnmekle uğraşıyorum. 💪
Spor icin ben de enerji bulamadım ya , kahvaltı yapicam şimdi
💪💪
Günaydın
Günaydınnn
Spor yaptım eve gelip banyo
Kaçta uyandın ya
6.40 da uyandım 7.20 de koşuya çıktım 8.40 eve geldim banyo yaptım kahvaltı yaptım 11 de spor salonuna gidicem
Ben aşırı halsiz oluyorum erken kalkiyorum spor yapiyorum ama öğlene doğru uykum geliyor halsiz oluyorum napmam lazim
Dışarıya çık gez otur
Ders calismam gerekiyor sahah yürüyüş kahvaltıdan sonra derse oturuyorum aama aşırı halsiz oluyorum
Vitaminlere baktır
Şeker hastasıyım insülin zorluyor
Anladım sen kahvaltı yapınca yemek yiyince uyku bastırıyor
Gizli sorma ki seni bulalım
Neden sjdjwjdz
Seni mutlu etmek için dhdhhd
Yon abi sağ ol djfjsnd
Abi deme lazım olur 😅
Olmazzz
Sen beni bul
Abla ne bu erkek sevdan
Valla sabah bi uyandim erkek yokluğu çektim ajajdhhdhx
Tüh üzüldüm bunu sanaldan karsilamana
Takiliyorum 2 dk ya ahshshshhdjd gidicem şimdi
Hissedebildiğin yerdeyiz
Neden peki 😅😅😅
Ben uzaktan bakıyorum. 😊
Burdayız. Keyfin nasıl
Tezgahtayım ekmek satıyorum
Uyku modundayız kanka gözlerim kapalı şu an 😎
Burdayım canım sen neredesin
Desenli çoraplara bakıyorum
Çalışıyorum sen neredesin
Seni bekliyorum
Alışkanlık erken uyandım yatak keyfi
Sabah sabah işteyiz çalışıyoruz
Spor yapıyorum.
Abi tam Beşiktaşli tipin var
Eyvallah. Cok hosuma gitti bunu duymak 🙂
Erekte halle cebelleşiyoruz
Erkekler meşgul.
Neden
Kimi sevgilisiyle beraber
Kimi iş yerinde
Kimi sporda
Kimi tatilde
Kimi sınavlara çalışıyor
Boşta kalan erkek varsa da onlardan bir şey olmaz
Uyuyoruz nerde olcaz ablacım
Ne ablası dayı
Dayına selamlar ablacım
Gemide knk
Ne işi
Gemiciyim
Sen kaç yaşındasın
25
Tamam iyi değil mi sen ne istiyorsun
Nasil yani
Şikayet etmişsin de hep 30 mı diye ondan dedim sen ne istiyorsun yani canın mı sıkılıyor senin
Kaçtın galiba
İşten geliyorum
İyi dinlenmeler
Teşekkürler
Burdayizz😬
Sen çok yaşa emi. 😅
Sanane
Burdayım
Olta atma millete
Seni bekliyorduk nerelerdesin 😂
işteyim
Yatağımda
Uzanıyorum kanepede
mastürbasyon...
Cay varsa gelelim😂
spor yapıyoruzz, sen?
Kahvalti hazırlıyorum bir iki saate ben de spora gecicem
Harika 👍 afiyet olsun
Teşekkür ederimmm kolay gelsin
Bitti mi kahvaltın :)
Hayır hazirlamadi bitti
Hazırlanmadı bitti? O ne demen
Hazırlaması bitti demek istedim , şimdi de yaptım kahvaltimi 🤗
Afiyet olsun benim de spor bitti ben de kahvaltı yapicam
Afiyet olsunnnnn
Teşekkürler sana da kolay gelsin spora nereye gidiyorsun
Yatakta uzandım seni bekliyorum bebeğim 😘♥️🔥😍
Eğer istersen ve yakinsak çok ciddiyim hafta sonunu beraber geçirmek isterim seninle prenses ne dersin 🙃♥️
Kahvaltı yaparız önce bi ardından sinemaya luna parka gideriz cafeye gideriz gezeriz dolaşırız 😍♥️
Şaka yapmıyorum çok ciddiyim ♥️
Ne dersin 🙃♥️
Hayır abi sağ ol çok mu yokluktasin
Peki sen bilirsin
Yatakta sıkılıyorum
Sen nasıl 38sin abu
Spor yapan
Helal olsun
Dayioğliii
Sanane nerdeysem
çalışmaya devam
Noldu nolduuu 😅😅😅