Yeme & İçme Günaydın neredesiniz neler yapıyorsunuz? gamzeliprnses Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kahvaltı yapıyorum sizler neler yapıyorsunuz kahvaltıda ne yediniz. Günaydın neredesiniz neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun gadası 0 0 Yorumla
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evdeyim kahvaltı etmedim büyük ihtimalle döner yerim 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Mesai başladı, kahvaltı yapmadım bugün çubuk kraker kemirdim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kahvaltının güzelliğine bakın. Yalnız yiyeb yalnız ölür kardoo 😂😂😂 biz ise başladık bile 0 0 Yorumla
LilDeVill Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Evdeyim araziye gideceğiz arkadaşlaro bekliyordum aradılar 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kahvaltıda bisküvi yeniyomu ya ben yiyemem 0 2 Yorumla gamzeliprnses +1 yıl Evet yeniliyor hatta çok güzel oluyor neden gel mesin çayla efsaneye gidiyor Yorumla Carlosroberto +1 yıl Tamam o zaman afiyet olsun sana Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Evdeyim kahve içiyorum 0 0 Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Günaydın evdeyim oturuyorum kahvaltı edeceğim 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Günaydın işteyim küçük sandviç yedim 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Günaydın çalışıyorum 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dersteyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Afiyet olsun gadası
Evdeyim kahvaltı etmedim büyük ihtimalle döner yerim
Mesai başladı, kahvaltı yapmadım bugün çubuk kraker kemirdim :D
Kahvaltının güzelliğine bakın. Yalnız yiyeb yalnız ölür kardoo 😂😂😂 biz ise başladık bile
Evdeyim araziye gideceğiz arkadaşlaro bekliyordum aradılar
Kahvaltıda bisküvi yeniyomu ya ben yiyemem
Evet yeniliyor hatta çok güzel oluyor neden gel mesin çayla efsaneye gidiyor
Tamam o zaman afiyet olsun sana
Evdeyim kahve içiyorum
Günaydın evdeyim oturuyorum kahvaltı edeceğim
Derse gidicem hazırlanıyorum
Günaydın, henüz kahvaltı yapmadım
Günaydın işteyim küçük sandviç yedim
Günaydın
Günaydın çalışıyorum
Afied olsun evdeyim