Ya nereye gitsem mutlaka en az 1 erkek bakıyor bana ama öyle rastgele bakma değil ya tekrar tekrar bakıyorlar ya arkalarını dönüp bakıyorlar ya sürekli izliyorlar beni vs vs vs... Mesela minibüse biniyorum okula gitmek için, sürekli denk geldiğim 2 çocuk var ne zaman denk gelsek bakıyorlar bana. Eski flörtüm hâlâ bakıyor. Okulda (işsiz gibi saydım) 7 kişi bakıyor. Bakıyor dediğim de öyle rastgele denk gelişler değil yukarıda bahsettiğim gibi.
Güzel birisiyim etraftanda duyuyorum kendimde farkındayım ama bence öyle çookta değilim biliyorum da bunu. Öyle makyaj da yapmıyorum yani günlük makyaj olayım yok, arada iki üç bir şey sürüyorum o kadar. Dış görünüşüme dikkat ederim yalan yok. Arkadaşlarım dışardan soğuk durduğumu söylüyor bi kaç kişiden de duydum bunu ve farkındayım da. Sadece 1 yıl önce aura meselesine kafayı takmıştım. Dişil enerjimi yükseltmeliyim auramı güçlendirmeliyim diye. Bunun üstünde durmuştum yani neredeyse 1 yıl. Ve ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Bence insanlar auramdan/enerjimden dolayı bakıyorlar sürekli. İnsana başta hoş gelse de bir süre sonra normal geliyor sıkıcılaşıyor :/
İlgi çekmek için ya da kibir olsun diye yazmadım lütfen öyle anlamayın 🙏 sadece duruma anlam veremiyorum. Yarın öbür gün sevgili yapsam işler ne olucak elbetteki erkek arkadaşım durumdan rahatsız olur 😕
Güzel birisiyim etraftanda duyuyorum kendimde farkındayım ama bence öyle çookta değilim biliyorum da bunu. Öyle makyaj da yapmıyorum yani günlük makyaj olayım yok, arada iki üç bir şey sürüyorum o kadar. Dış görünüşüme dikkat ederim yalan yok. Arkadaşlarım dışardan soğuk durduğumu söylüyor bi kaç kişiden de duydum bunu ve farkındayım da. Sadece 1 yıl önce aura meselesine kafayı takmıştım. Dişil enerjimi yükseltmeliyim auramı güçlendirmeliyim diye. Bunun üstünde durmuştum yani neredeyse 1 yıl. Ve ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Bence insanlar auramdan/enerjimden dolayı bakıyorlar sürekli. İnsana başta hoş gelse de bir süre sonra normal geliyor sıkıcılaşıyor :/
İlgi çekmek için ya da kibir olsun diye yazmadım lütfen öyle anlamayın 🙏 sadece duruma anlam veremiyorum. Yarın öbür gün sevgili yapsam işler ne olucak elbetteki erkek arkadaşım durumdan rahatsız olur 😕
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muhtemelen duruşun şıklığın ve fiziğin dikkat cekici belirtmişssin bir kısmını ama bu dünyanın heryerinde aynı
Anladım teşekkür ederimm
Rica ederim hangi ilden
Bence sen kendini fazla önemsiyosun erkekler hep bakar zaten butun gun gez yine bakarlar akdhwlfn
Kendini fazla önemsiyorsun kısmı kırdı biraz beni özellikle hemcinsimden hiç beklemezdim. Arkadaşlarıma sordum dedim bakıyorlar mı size hiç onlarda nadiren diyorlardı. Teyzem var onun dişil enerjisi acayip yüksek ama düz mantık yüz güzelliğine baktığında normal bi güzelliği var. Onunla ne zaman dışarı çıksam her zaman bakışlar üstünde oluyordu, o yüzden olay enerjide mi diye sorguladım.
Kendini abartiyosun hala erkekler yer kiza bakar sokaga ciksam bile 50 kisi geciyosa 30 u bakiyodur
Kendimi abartmıyorum aksine gayette mütevazi bir şekilde anlatmaya çalıştım. Eğer dediğin gibi olsaydı önceki yıllarda da bakarlardı son 1 yıldır arttı diyorum. Kendimi abartsaydım gizli sormazdım soruyu, mesaj kutum dolsun isterdim. Demek ki sende çekici birisin ki sana da bakıyorlar
Vallah beb pijamayal çıkıyorum oahdaodhsodh
Bende abiyeyle çıkmıyorum her seferinde herhalde ahuawjnsndjejd Enerji böyle bir şey zaten senin içinde olan bir şey kıyafetlerinde olan değil
Hic enerjik degilim desem bakana goz deviriyorum sodhsodjs
İyi gecelerr🌸
Ayy ne kadar kompleksli birisin ahauwuahqh yazık çevrene 💋
Güzelsin yani
Benden daha güzelleri de var neden onlara bakmıyorlar onu diyorum
Demek ki ilgi cekixisin
Bilemiyorum :/
Cevabın için sağ oll 🌟
Rica ederim umarım istediğin gibi olur