Nereye gitsem bakışlar üstümde hep?

Ya nereye gitsem mutlaka en az 1 erkek bakıyor bana ama öyle rastgele bakma değil ya tekrar tekrar bakıyorlar ya arkalarını dönüp bakıyorlar ya sürekli izliyorlar beni vs vs vs... Mesela minibüse biniyorum okula gitmek için, sürekli denk geldiğim 2 çocuk var ne zaman denk gelsek bakıyorlar bana. Eski flörtüm hâlâ bakıyor. Okulda (işsiz gibi saydım) 7 kişi bakıyor. Bakıyor dediğim de öyle rastgele denk gelişler değil yukarıda bahsettiğim gibi.
Güzel birisiyim etraftanda duyuyorum kendimde farkındayım ama bence öyle çookta değilim biliyorum da bunu. Öyle makyaj da yapmıyorum yani günlük makyaj olayım yok, arada iki üç bir şey sürüyorum o kadar. Dış görünüşüme dikkat ederim yalan yok. Arkadaşlarım dışardan soğuk durduğumu söylüyor bi kaç kişiden de duydum bunu ve farkındayım da. Sadece 1 yıl önce aura meselesine kafayı takmıştım. Dişil enerjimi yükseltmeliyim auramı güçlendirmeliyim diye. Bunun üstünde durmuştum yani neredeyse 1 yıl. Ve ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Bence insanlar auramdan/enerjimden dolayı bakıyorlar sürekli. İnsana başta hoş gelse de bir süre sonra normal geliyor sıkıcılaşıyor :/
‎‎
İlgi çekmek için ya da kibir olsun diye yazmadım lütfen öyle anlamayın 🙏 sadece duruma anlam veremiyorum. Yarın öbür gün sevgili yapsam işler ne olucak elbetteki erkek arkadaşım durumdan rahatsız olur 😕
Nereye gitsem bakışlar üstümde hep?