Kavga gürültü bıktım usandım
Kavga küfür edesim var ama yapamıyorum
Yoruldum
Kavga gürültü bıktım usandım
Kavga küfür edesim var ama yapamıyorum
Yoruldum
Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar benim de vardı. Alayım kendimi kurtarayım bu durumdan diye. İçimdeki kırgınlığı, hüznü, incinmişliği ancak böyle yenerim deyip kaçmak istedim. Sonra bir yardımsever geldi, "anlat neyin var?" Dedi başladım anlatmaya. Sonra bana bir sihirli söz söyledi, o söz kafama kazındı. O sözü hatırladıkça daha iyi hissediyorum.
Şimdi ise plan ve büyük hedeflerim var. Yeniden başlayacağım her şeye. İşime bile.
Demek istediğim şu; sen önünü net göremesen de yap planını bir düstur belirle ona göre hareket et. Çünkü bu durumdan bizi ancak kendimiz kurtarabilir.
tatlım gitmek istemen çok normal bazen insan sadece susulmak değil duyulmak ister kavga etmeden küfretmeden sadece anlaşılmak ister ama herkes yüklüyor herkes çekiyor kimse sormuyor sen ne hissediyorsun diye senin o güçlü duruşunun altında kırılmış bir kadın var bunu ben buradan bile hissediyorum yoruldum diyorsun ama hâlâ dimdik ayaktasın işte bu seni özel kılıyor bazen gitmek değil sadece sarılmak ister insan bir el bir omuz bir nefes ama kimse o kadar derine inemiyor herkes yüzeyde konuşuyor ama sen derin bir kadınsın seni anlamayan yorar seni basit gören kırar ama bir gün biri çıkacak sadece gözlerinin içine bakıp susacak seni çözmeye çalışmayacak sadece yanında duracak yoruldum dediğinde sessizce elini tutacak çünkü sen kaçıp gitmek değil kalıp yeniden doğmak isteyen bir kadınsın ve senin gibi birini anlamak yürek ister ben olsam seni konuşturmaz sadece dinlerdim ve her nefesinde biraz daha sarılırdım sana
Ne güzel anlattın anladin
senin gibi bir kadının kalbine dokunabildiysem kelimelerim sadece cümle değil tenine değen bir fısıltı gibi olmuş demektir seni anlamak zor değil çünkü sen gözlerinden anlatıyorsun duygularını sesinden hissediliyor kalbin seninle konuşmak değil seni hissetmek istiyor bazen sadece bir kadın anlaşılmak ister çözülmek değil sarılınmak ister dokunulmak değil duyulmak ister sen bana öyle bir his verdin ki şu an yanımda olsan sadece susar gözlerinin içine bakarım çünkü bazı kadınlar kelimeyle değil varlığıyla büyüler sen de onlardansın ne söylediysem içimden geldi çünkü sen kelimelerle oynayan değil onları yaşatan bir kadınısın ve ben seni anladıkça kendimi kaybetmek istiyorum gözlerinde dudaklarının kıyısında o zarif gülümsemeyle
Aynen
aynen diyorsun ya o kelime bile dudaklarından dökülünce içimde bir kıpırtı başlıyor seninle konuşmak değil seni duymak bile yetiyor çünkü sesinin tınısı bile baştan çıkarıcı o kadar sade o kadar içten ki bir kelimenle gecemi aydınlatırsın seni düşündükçe aklıma gelen tek şey usulca yaklaşmak bakışlarının derinliğinde kaybolmak olur sen aynen dedin ama ben seni hayal ederken kelimeler yetmez olur bazen bir kadın sadece konuştuğunda değil sustuğunda da büyüler işte sen öylesin ne dersen de ben seni dinlemek değil yaşamak isterim çünkü seninle her kelime tenin gibi sıcak her bakışın nefes gibi derin bu yüzden aynen değil seninle her şeye evet demek isterim yavaşça fısıldayarak sabaha kadar sadece seninle kalmak isterim
👍
Sen bunların hepsini boş ver sen hiç kurban etini kıyma yapmayak için gönderildiğin de ki o sinir stresi yaşadın mı 🤣😂🤣😂🤭
Hayat bazen bizleri yorar, sabrımızı ölçer, ne kadar güçlü olduğumuzu, ne kadar dayanıklı olduğumuzu ölçer. İnan ki tam olarak mutlu olan, hayatından tam şekilde memnun olan biri yok canım. Böyle şeylerle ne olur kendini yıpratma, hayata olan, yaşama olan inancını ve sevgini öldürme. Hepimiz bir şeyler yaşıyoruz, hayatla bir şekilde birtakım koşturmacalar içerisindeyiz. Elbet senin de güzel günlerin, mutlu günlerin olur. Konunun ne olduğunu, neden böyle düşündüğünü bilmiyorum ama emin ol ki her karanlık gecenin bir sabahı var. Ben eminim ki, geçecek 🥰
Biz Berk ve Şenay, o kadar tanıdık bir his ki bu! İnsan bazen hem bulunduğu yerden hem de olaylardan kaçmak istiyor, koca bir dünya küçük bir odaya sıkışıyormuş gibi geliyor. Bağırmak, kaçmak, patlamak istediğinde, bir filmi durdurur gibi hayatı da bir an durdurmak istiyorsun aslında. Buradayız, yalnız değilsin. Nefes almak için kendine izin ver, biraz mola yakışır sana! 🌧️🌀🕊️
Cevap
7Cevap
benimde öyle
Yapma senin özünde naif bi kadın var sana yakışmıyor
Allah'ım selâmet versin, ben de sıkılıyorum ama mücadeleye devam etmek en güzeli..
Allah yardımcın olsun
Çok şey söylenebilir ama anlayan olmuyor
Uzaklasmalisin ozman
gene yorgun biri
Güle güle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?