Sorunun ilham kaynağı, görselde ki erik.🙂 Elin uzanamayacağı bir bölgede olduğu için gelişimini devam ettirip şimdiye kadar güzelleşti ve olgunlaştı. Gözlerden uzak olması onu bugüne kadar var etti tek başına ağaçta duruyor.🙂 Fakat diğer açıdan düşünürsek meyve haline geldiği bu ağacı annemle beraber ben diktim yıllar önce evimizin bahçesine... Bu durum bir paradoksa sebep oldu.😀
Katledeniz çünkü insan eli değmeyen yerlerle insanların sık uğradığı yerler arasında dağlar kadar fark var bu erikten yola çıkarak yaşamımız için bir anlam da çıkarabiliriz herkesten uzakta kendine odaklanan biri diğerlerinden daha çok gelişir ve kendini güzelleştirir çünkü potansiyeline ulaşmıştır gibi bir yorum yapılabilir
İnsanlar, doğayı hem güzelleştiren hem de katledendir. Örneğin fidan dikip, kocaman yeşil bir orman haline getiren insanlar da var. Ama oraya piknik yapmak için gidip Ateşe veren insanlar da var. Geçen gün bu konu kakkında çocuklara bilgili animasyon izletmiştim. Sanada paylaşmak istedim. Konunun özeti... https://youtube. com/watch? v=mzXC9mkDPBw&si=rKipo6TJoM-RGbud
Hani öğretmenler tarafından haylaz, gıcık zaptedilemeyen olarak görülen hatta çoğu dersten atılan ama sınavlarda en yüksek notu alıp da kendilerine acaba sorun bende mi diye düşündürten öğrenci tipi vardır ya işte o benim.😀
İlk kez bu sene duydum 1 yıl iyi 1 yıl kötü verim verirmiş normal diyorlar, ama ilk kez bu kadar kötü olduğunu gördüm. Ayrıca benim erik can eriği mükemmel bir lezzeti var 😀