+1 yılOfff o elektirik çok kuvvetliyse warya bırak hoşlanmayı yer yerinden oynar. Net
1143 Yorumla
Soran+1 yılAman inceldiği yerden kopsun
- +1 yıl
Tam tersi inceldiği yerden daha da kuvvetlensin ve kalınlaşsın inşallah
- +1 yıl
Kanka nörüyon sessizde kalmış gibisin
Soran+1 yılÖylemi dersin
- +1 yıl
Tahmin yürüttüm
Soran+1 yılDoğru tahmin etmişsin
- +1 yıl
Hmm olabilir kanka insanlık hali. Seni üzecek bi konu yoktur umarım
Soran+1 yılDepresyon dönemim de
Soran+1 yılOndan herhalde canım
- +1 yıl
Sağlık olsun canım geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum seni
Soran+1 yılSeninde yoktur inşallah
- +1 yıl
Yok canım iyiyim elhamdülillah çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde
Soran+1 yılGidiyomusun
- +1 yıl
Nereye
Soran+1 yılÖpüyorum seni dedinya sanki vedalaşır gibi anladımda
- +1 yıl
Yok sağlık açısından öyle dedim kendine dikkat et üzülme anlamında. Burdayım sen gitmeden ben gitmem
Soran+1 yılBiliyorum Teşekkür ederim çok incesin. Benide o sevmediklerin gibi bırakma ama olur mu?
- +1 yıl
Sana dürüste söylüyorum benim hoşlandığım oldu ama hiç sevgili yapmadım bu güne kadar belki inanmayacaksın ama doğru söylüyorum aşk konusunda yalnızlığı seçtim halbuki 2 kişi açılmıştı ama reddettim
- +1 yıl
Yani buraya girmemin sebebi şu benim sevgili yapsaydım yapmadım yapmış olaydım bırakmazdım o beni bırakmadığı sürece ben kadınım dediğim kişi benim namusumdur.
Soran+1 yılKanka destan yazmışsında ilgisi yok bence ben dost anlamında öyle söyledim.
Soran+1 yılNeysee canın sağolsun
Soran+1 yılBen seni dostum gibi görüyorum sadece o kadar.
- +1 yıl
Heee hahahahahaaah yanlış anlamışın rahat ol kanka o konuda dost anlamında bırakmam için rahat olsun benimle her konuyu paylaşacak kadar güvenebilirsin bana yardımcı olurum seni bırakmam için rahat olsun kalbi güzel insan seviyorum seni 🫶
- +1 yıl
Yanlış anlamışım kanka kusura bakma😄
Soran+1 yılÖnemli dedil insanlık hali
- +1 yıl
Aynen canım anlat bakalım biraz
Soran+1 yılÇay yaptım senin için birkaç bir şey hazırladım seni bekliyorum.
- +1 yıl
Kalplerimiz karşı karşıyaymış demek ki bende çay içiyorum
Soran+1 yılYavan çaymı yanında yokmu bir şey
- +1 yıl
Yavan dahal browni ve karışık çerez
Soran+1 yılBrowni çerez severim
- +1 yıl
10 tane browni almıştım dün vişneli çok severim 5 tanesi senin 5 tanesi benim istersen 10 taneside senin olabilir
Soran+1 yılHepsini sen ya canım afiyet olsun. Brovni dediğin nedir ya gider alırım.
- +1 yıl
Seninde çay ile aran iyi galiba benim gibi çaycısın
Soran+1 yılEvet öyle ya sabah akşam çay alışkanlık oldu.
- +1 yıl
Sigara kullanıyor musun ya
Soran+1 yılAğzıma bile sürmem
- +1 yıl
En güzeli gülüm
Soran+1 yılOnun yerine kola içerim daha iyi.
- +1 yıl
Aynen aynen katılıyorum kanka dugusal birisi misin
Soran+1 yılYok ama çok duygusal tarafım vardır. Fakat herkese göstermem beli etmem yani.
Soran+1 yılSen öylesin sanırsam
- +1 yıl
Aynı gemide aynı koltuktayız dostum aynen 😀
- +1 yıl
Dostum sence dış görünüş önemli mi
Soran+1 yıliçide dışıda karakteride önemli benim için.
- +1 yıl
Senden bu cevabı bekliyordum zaten
Soran+1 yılÖyle değilmi sence
- +1 yıl
Bende aynı görüşe sahibin hem dış görünüş hem iç güzellik karakterli insana ölürüm
Soran+1 yılAl bende de o kadar
Soran+1 yılSohbetim sıkıcı olur bazen inkâr ederim
- +1 yıl
Sıkıntı yok ben kalbi ve gönlü güzel insanların her türlü sohbetinden hoşlanıyorum senin içinde geçerli
Soran+1 yılinkâr edemem olucaktı
Soran+1 yılAma herkesin hikâyesi farklıdır. Aynı yollardan geçmeden bilemezsin.
- +1 yıl
Orası öyle herkesin hikayesi kendine dir aynı yoldan geçmeden bilemeyiz ama onun hikayesi dinlersek yaptığı hatalar dan ders çıkarabiliriz dostum 😎 bazı insanlar kendi hatalarından ders çıkarır daha da akıllı insanlar başkalarının hatalarından ders çıkarır ben bugune kadar fazla hata yapmadım ama başkalarının hatalarından karşılaşmadığım hatalarla da ders çıkarttım yani bugüne kadar attığım her adımı düşünerek attım
Soran+1 yılAnlıyorum eminim kendine göre haklı sebeplerin vardır. Ama işte imtihan dünyası
- +1 yıl
Peki yaşadığın hayattan memnun musun? ya da değiştirmek istediğin konular olabilir mi?
Soran+1 yılŞimdilik Memnunum yani... Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Sağlığın yerindeyse her şey olur.
- +1 yıl
Senden beklediğim ve kendimle ortak fikirlere sahip olduğum cevapları alıyorum
Soran+1 yılNe güzel birazda ben soruyorum. var mı hoşlandığım biri
Soran+1 yılHoşlandığın yani
- +1 yıl
Hayır yok
- +1 yıl
Benden hoşlanan var ama ben istemiyorum
- +1 yıl
Ama artık evlenmek te istiyorum 1. En fazla 2 yıl içerisinde gönlüme göre birisini çıkarır inşallah Allah'ım
Soran+1 yılHakkında hayırlısını diliyorum. inşallah gönlüne göre birini bulursun.
- +1 yıl
İnşallah zaten şu anda Allah'tan dünyadaki hayatımda tek istediğim şey bu. Darısı sanada olur inşallah
- +1 yıl
Birde sizden duyalım bakalım hanımefendi hoşlandığınız şanslı erkek var mı acaba?
Soran+1 yılAşk anlamında yok henüz ama benden hoşlanan var galiba emin değilim.
- +1 yıl
Yine bir ortak noktamız daha kesişti halen aynı gemide aynı koltukta aynı denizde seyahat ediyoruz.
Soran+1 yılOrtaokulda vardı hatta kendisi mektup yazmıştı bana. Haberim yoktu tabi sonradan öğrendim. Böyle Aşk meşk sözleri falan gibisinden. Sonra karşıma geçip ağladı falan ama ne yalan söylim acıdımıştım haline dayanamadım sarıldım ona. Falan. Tatlı güzelde biriydi
Soran+1 yılMektupta çantamın içinden çıkmıştı kendisi koymuştu zaten şok geçirdim ama
- +1 yıl
2017 de buna benzer bi durum yaşamıştım ama okul değildi ben restaurantta çalışıyordum ama kız bi arka sokakta oturuyordu yoldan gelip geçersen arkadaşıyla gözünü benden hiç alamıyordu yanımdan geçerken çok tatlı yaaa diye sözler söylüyordu neyse bi aksam saat 10 da işten çıkarken arkadaşıyla yan tarafta beni bekliyormuş konuşmak için neyse bende çıktım tam arabaya binecekken son anda fark ettim sonra kız benimle konuşmadı diye koşarak gitmişti büyük ihtimalle ağlamıştı da
- +1 yıl
Yani aşk konusunda ilk maceram 17 yaşlarımda başaldı sonra ilerleyen yaşlarda devam etti buna benzer olaylar ama kimseyle çıkmadım yani hiç teklifte bulunmadım kimseye hep adım atılan taraf oldum 😀😀
- +1 yıl
Walla en son geçen yaz memlekette bi akrabamızın düğününde en son adımı bi hemşire tarafından almıştım 😀
- +1 yıl
Walla bak aynı o düğüne hemşire harici birinden daha işaret aldım ama karşılık vermedim oda bayaa üzüldü ne oldu bilmiyorum
Soran+1 yılSen hızlıymışsın yani baya sevenin varmış ama hoşlantıda olabilir bilemeyiz kimseyide ölçmeden tartmadan yani iyice tanımadan hayatımıza almamak. Lâzım. Çünkü çok saçma kızlar tanıdım cidden gerek okul hayatım. Gerekse kendi hayatımda. Birde kendilerini o kadar farklı gösteriyolarki. (Bazıları için diyorum) içi seni dışı beni yakar misali yani
Soran+1 yılKısaca iyi yapmıyorsun
Soran+1 yılPARDON iyi yapıyorsun diycektim
- +1 yıl
Yani dostum adımı ben atmıyorum haa kızlar atıyor daha önceden tanımış olsam konuşmuşluğum olsa ben direk adım atarım o konuda sıkıntı yok ama yalnızlığı da seviyorum kafam rahat olsun diye ama artık 24 yaşındayım en geç 26 ya kadar evilik işini çözmeye karar verdim
- +1 yıl
Yani benim bu saaten sonra attığım her adım çok ciddi olacak öyle sevgili hayatı değil ciddi ilişki ve evlilik istiyorum
Soran+1 yılEee Aklın yolu bir. Çoğu erkekte bana karşı öyle aslında ama işte hangisinin gerçek niyetini tam olarak bilmediğim için. acaba Hangisi gerçekten ben seviyor hemen anlamam mümkün değil. çünkü yanıltıyorda olabilir. Yani demem o ki hislerime ve şüphelerime güvenmekten başka bir şey elimden gelmiyor.
- +1 yıl
İşte yaw sıkıntı da orada niyet önemli onuda bilemiyoruz mesela seninle çıkan erkek olur ama niyeti farklıdır benimle çıkmaya çalışan kız olur niyeti farklıdır burdada devreye şüphe güven girince ben biraz uzak kalabiliyorum bee
Soran+1 yılişte o yüzden çok uyanık olman lâzım senin canım. Her kızın samimiyetine güvenme veya herkesinde olabilir.
Soran+1 yılBende aynı şekilde
- +1 yıl
Aynen öyle her kızın samimiyetine aldansaydım çok kişiyle zaman geçirirdim
Walla kimin ne niyet taşıdığını bilemiyoruz burada umudumuz Allah taşıdığımız niyeti taşıyan insanlarla karşılaştırsın bizi dostum
Soran+1 yılAnnemin güzel bir sözü vardı koyun uzaktan iyi görünür.
- +1 yıl
İşte öyle koyun uzaktan iyi görünür bide yakından bakınca koyun oluyo yılan 🐍
- +1 yıl
Aman aman Allah öyle koyun görünümlü yılanları bizden uzak tutsun
Soran+1 yılBak nasıl da çözdün şifreyi
- +1 yıl
Hahaha biz ne şifreler çözüyoruz dostum 😎 bu da ne ki
- +1 yıl
Annene saygı öğütlerini dikkate al
Soran+1 yılBende onu diyorum her koyunu koyun sanıp bağrına basarsan. Sonra bir bakmışsın çıkmış yılan
- +1 yıl
Yani Allah öyle insanları bizden uzak tusun diye dua etmekten başka çaremiz yok elimizden gelen şuanda o
Soran+1 yılNeysee var mı uykun
- +1 yıl
Saat 2.3 gibi uyurum ben akşam üstü uyudum 4 saat uykum yok şuanda
Soran+1 yılBelki uyurum bilmiyorum.
- +1 yıl
Sen bilirsin uykun varsa uyuyabilirsin dostum 😎
Soran+1 yılYalnız bu soruyuda silebilirim zaten az kişi yorumlamış
- +1 yıl
Fark yapmaz nasıl istersen keyfin bilir ama birbirimizi kaybedebiliriz dostum yine
Soran+1 yılSorularımın hepsini silmiyorum tabi... Silmeyeceğim. Güzel bir soru bulup sormayı düşünüyorum. O sayfada ilerleriz artık. Ee sen zaten beni buluyon. Güncellemelere bak bu seferde YEŞİL yazarım yazıyorsa anlarsın.
- +1 yıl
Tamam güncellemeye büyük harflerle yeşil yaz ve soruyuda diğer seçeneğine ekle ki o seçenekte soru az oluyo daha kolay buluyom
Soran+1 yılTamam o zaman o gün görüşürüz artık. Kendine iyi yakışıklı
- +1 yıl
Tamam 🌹üm sende kendine iyi bak kendini üzme tamam mı?
Soran+1 yılÜzmem tavsiyelerimi unutma güzel sohbetti
Soran+1 yılKeyif almışsındır umarım neyse hayırlı geceler
- +1 yıl
Rahat ol unutmam sohbet güzel ve anlam içerikli geçti ikimiz içinde hayırlısı olsun canım
- +1 yıl
Daha fazla rahatsız etmeyeyim seni uykun var senin mışıl mışıl uyu bebek gibi uyu
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
🛌🥱💤😴👶
- +1 yıl
İçin rahat olsun seni bırakmıycam bunun için şüphen olmasın yanında olacağım söz veriyorum sana 😎
Soran+1 yılKimler bırakmadı ki
Soran+1 yılBırakırsın elbet bir gün
- +1 yıl
Ben kimler değilim işte
Soran+1 yılTelefon elinde benimi bekliyodun anında cevap
- +1 yıl
Hayır işteyim bildirim geldi
Soran+1 yılAnladım akşama yeni sayfamda görüşürüz artık hadi öpüyorum seni
- +1 yıl
Tamam bende öptüm görüşürüz
- +1 yıl
Nerelerdesin aziz ve kadim dostum 😎
Soran+1 yılBurdayım
Soran+1 yılPil çok düşük jarza takmam gerek
- +1 yıl
Seni özledim
Soran+1 yılMeraktır o sadece
Soran+1 yılKonuşcak mısın
- +1 yıl
Uyumuşum mesaj beklerken
- +1 yıl
Hem merak hem özlem ikiside kadim dostum 😎
- +1 yıl
Saaat 7.00 ama kadim dostum minik bebekler gibi uyuyor 🛌 💤
Soran+1 yılGünaydın
- +1 yıl
Sanada günaydın kadim dostum 😎
Soran+1 yılYeni profil resminle dahamı yakışıklı oldun sanki?
- +1 yıl
Aynen her tarzda ayrı bi yakışıklıyım kıvırcık saçta ayrı düz saçta ayrı
Soran+1 yılBu tarzda kal bence
- +1 yıl
Favorim bu tarz zaten
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Sen nabıyon durumlar nasıl
Soran+1 yılAynı Bildiğin gibi işte iyi diyelim iyi olsun.
Soran+1 yılSen peki iştemisin
- +1 yıl
Saat 3:00'e kadar işteyim
Soran+1 yılYalnız benimde işlerim var, yemek yapıcam sonra temizlik falan. Sanada Kolay gelsin
- +1 yıl
Tamam gülüm görüşürüz kendine dikkat et
Soran+1 yılSende canım Allah'a emanet ol
Soran+1 yılBu soruyla bağlantımı koparıyorum artık VE şimdi
- +1 yıl
tamam dostum
Soran+1 yılSorum? Çekici olmak size neyi çağrıştırıyor. Konu güzellik ve bakım. Senide davet ediyorum.
- +1 yıl
Tamam canım şifreyi unutma
En İyi Cevaplar
+1 yılHoslanti
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılelektrik kurumuna abonelik açtırıp tükettiğin kadarının ödemesini yapıyorsun elektrik almak bu oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoslanti gibi gorebilirsin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler