Güncellemeler
+1 yıl
Merabalar eşim bikacgundur saçıma takmış durumda. Burnumdan getiriyor, yok dokuluyor yeter bağla kackere uyarcam gibi kelimeler vs ve bende sevmiyorum.
Nefret ediyorum heryere dokuluyor diyor bende bağlamak istemiyorum napmam lazım sizce inatmi edip baglamayimmi. yoksa onun. Dediginimi yapayım
Nefret ediyorum heryere dokuluyor diyor bende bağlamak istemiyorum napmam lazım sizce inatmi edip baglamayimmi. yoksa onun. Dediginimi yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
Merabalar eşim bikacgundur saçıma takmış durumda. Burnumdan getiriyor, yok dokuluyor yeter bağla kackere uyarcam gibi kelimeler vs ve bende sevmiyorum.
Nefret ediyorum heryere dokuluyor diyor bende bağlamak istemiyorum napmam lazım sizce inatmi edip baglamayimmi. yoksa onun. Dediginimi yapayım?
Nefret ediyorum heryere dokuluyor diyor bende bağlamak istemiyorum napmam lazım sizce inatmi edip baglamayimmi. yoksa onun. Dediginimi yapayım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konu ne?
Oldu askim , ne ne ne ne 😆😆
😀 Yeter valla heryeri sil supur yapıyorum kilda yok ortada. olsa haklı dicem😭
Nasil?
19 yaşında evlendin mi cidden
ne var
bağla açık saç dökülür yemeğee düşer iğrendım aq
Yok yemege felan dokulmuyor.
heryere dökülüyorsa saçı9nı heryerde tarıyor olmasılısın ya da yaşlılıktan dökülür saç durdur yere dökülmez
Yok devit kullanmıyorum ondan yani sizce derdi nedir çok uzatiyo çünkü
saçın uzunmu bence bağla açık olmasıda kötü rahatsız olmuş kocan ne derse onu yap
Tamam beyfendi merak ettim napmam konusunda küfür edicek bişi yok
Evet uzun ve kanatlarım onlar benim özgür bırakmak istiyorum öğretmenlere bile onemsemedim bağla dediler diye nasıl anlatsam sevmiyorum alışkanlıktan sanırım...
küfür etmedim ögretmenle koca aynı değil kocan sana adım atma dese atma
Napacagimi bilmiyorum böyle basit bı soru sordum ama napayım kararsız kaldığımdan iyi güler,🙋
iyi günler saçını bağlamayı unutma
İnatlaşma diyon yani
tabi o senin kocan benim karım olsa adamsa bağlamasınn d5f4d4tf54tv evli olmadıgım içinb böyle konuşuyom ama kocan dedigini yap inatlaşma
Hm olabilir ama ben onu biyigina bilmem biseyne karismiyorumki
Hmmm karışma boş ver koskoca insanlarıniz zaten kocan akşam eve gelmiyormu gündüz açık gez akşam bağla gitsin babaannem dedem gibi ne tartışıyorsunuz
Mal iste derdi başka ondan 😀😀😀
Kocana mal niye diyon delimisin sen yaşınız kaç lan sizin yenimi evlisiniz
Neler diyorum mal neki 😀😀😀
Neden sevmiyormusun
Seviyorum da herboka karışıyor 😀😀😀
Karışır tabi bende karışırdim eşimin herseyine evinde uslu uslu otur işte
La saçı doyorum ona karismasin tek yeter
Karışır sanane neyse dediğimi yao gündüz açık gez akam bagla
Neyse tsklr
Merhabalar
Acil neye cevap
Sevglin olmasın o