Kizlar acil cevap?

8 ay önce evlendim 7 aylık hamileyim eşimle bir buçuk aydır ayrıldık. Cok severek evlendik. Ayrılmamızın sebebi şiddet, kaynana fitnesi, hakaret, evimin içindeki konuşmaları ailesine anlatması, kıskançlık sebepleri ile evliliği bitirme kararı aldık. Tam bir buçuk aydır ayrıyız. Ben maddi durumu iyi olan biriyim eşim şu an İzmir'de babasının yaninda. Ben Diyarbakır'da yaşıyorum. 2 ay sonra kucağıma çocuğumu alacağım. Çocuğu eşim alacak annesi bakacak. Sorum şu arkadaşlar benim için çok önemli ciddi cevaplar verilirse memnun olurum. Boşanma kararı almış olduğum eşimle 2 ay sonra çocuk doğduğunda tekrar o duygusal bağ oluşursa benden özür dilerse benimle barışmak isterse bu yapmayacaklarına söz verirse sizce ona bir şans vermeli miyim? Boşanma davası açılmadı henüz. Asıl sorum şu tekrar barışırsak hani boşanma kararı aldık ya bir buçuk aydır ayrıyız başkasıyla beraber olmuş mu yatmış mı bir ilişki yaşamış mı bu aldatmaya girer mi girmez mi? Ayrıyken böyle bir şey yapmışsa beni aldatmış olur mu yoksa boşanma kararı almışsınız sonuçta iki tarafta bu süreçte istediğini yapabilir mi diyorsunuz?

Kizlar acil cevap?