Instagram, Facebook vs olmasa ufacık bebekler ölüme mi terkedilecek😐
Neden buna bir önlem, çare vs alınmıyor...
Instagram, Facebook vs olmasa ufacık bebekler ölüme mi terkedilecek😐
Neden buna bir önlem, çare vs alınmıyor...
Devlet elinden geleni yapıyor mudur orası tartışılabilir, ancak bu hiç yardım etmediği anlamına gelmez devletin kaynakları sınırlıdır. Dünyadaki çoğu devlet için bu geçerli. Asıl dikkat cekilmesi gereken zengin zümrenin yardım etmemesi. Milyarlarca dolar serveti olan birisi kenarda 100milyon$ ayırıp, hepsini engelli, hasta, bakıma muhtaç insana bağışlasa ne kaybeder merak ediyorum. Ancak çağın insanı gelişmiş degil. Olay analiz etme yetisi zayıf buna karşın kendini modern olarak görme küstahlığında bulunur. Para ve karşılığı olan mal varlığı olası bir savaşta olası bir afet de ya da herhangi bir talihsiz kaza durumda kolayca elinden kayabilecek öge. Milyonlarca insanı çaresiz bir ömür yaşatıp, parasıyla mezara giren insan nasıl bir zekaya sahiptir? Bu insana nasıl modern insan denebilir? Zenginlik olarak belirli bir mal varligina ulasmis örnegin 25milyon$. Bunun üstünde gelir elde kisilerin tüm parası devlet kanalıyla düzenli bağışlanması gerekir fakat bunun için çağın insanları uygun değil. Bir sonraki çağda uygulanması muhtemeldir…
Cevap
4Cevap
etmiyor sanırım
Ediyor ama her tüm tedaviye değil elbette çok pahalı maalesef Allah yardımcıları olsun minicik bedenler eiryor görünce yürek dayanmıyor heleki aileler için bu ölümden beter
Sosyal bir devlet değiliz yani eline belge verilir hit dilen diyorlar
Devlet önce kendi borclarini ödesin sonra sıra insanlara gelir
Akraba ilişkisinden olduğu için bir cogu pek umurlarında olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?