Diğer Büyük bir ağbinin yürümesi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim çalıştığım bir yer vardı agbi benden 30,31 yaş büyük ve tanıdık akraba bana yürüyor sizce bunu aileme demelimiyim Güncellemeler+1 yıl Birde sürekli mesaj atıp atıp duruyor Güncellemeler+1 yıl Birde ben 20 yaşındayım agbi 51 Büyük bir ağbinin yürümesi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Abiye soylemelisin, bu djrumdan cok rahatsiz oluyrum filan diye. uslanmiyotlrsa tekmeyi bas bacakarasina 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu agbi amca olarak görüyorum ama onun amacı ne bilmiyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence söyle sonra kendine iş ara 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Şu an orada çalışmıyorum eski çalıştığım yer beni çok ezdiler bedavaya çalıştım Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Adamı görüyor musun hala Yorumla Soran +1 yıl Yok genelde başka birisi bakıyor o başka işlere gidiyor bazen o duruyor Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Adamla bir bağın yoksa söyleme eğer devam ediyorsan söyle ya da adamı önce uyar Yorumla Soran +1 yıl Önerin için teşekkürler. Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendisi ile konusmalısın rahatsız oldugunu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl O da öyle bir şey yok derse ben haksız çıkarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yürüyor peki fiziksel mi mesajlamaı konusmamı Yorumla Soran +1 yıl Mesaj konuşma 😍😘 böyle emojiler atıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap vermemek senin elinde veya mesafeyi korumak muhtemelen evlidir birde Yorumla Soran +1 yıl Evli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etkileniyormusun peki kaç yas fark var Yorumla Soran +1 yıl Yikarda yazıyor ne etkilenmesi o amcam dayım yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki neden cevap veriyorsun mesajına. Yazmamak senin elinde Yorumla Soran +1 yıl Ya hayır yazmam soru sorar nasılsın yapiyon falan sonra cevap veririm vermesem de niye yazmıyorsun diye mesaj atar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevapsız bıraktıgın an kesileccek bir kaç güne Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl R ederim Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Ailene mesajları göster 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biz herşeyimizi o agbi ile yapıyoruz birde çok yakınız Yorumla xizmirlidostx +1 yıl Ne yapıyorsun mesela Yorumla Soran +1 yıl Köyde kurban kesiyoruz vb. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abiye soylemelisin, bu djrumdan cok rahatsiz oluyrum filan diye. uslanmiyotlrsa tekmeyi bas bacakarasina
Ben onu agbi amca olarak görüyorum ama onun amacı ne bilmiyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum
Bence söyle sonra kendine iş ara
Şu an orada çalışmıyorum eski çalıştığım yer beni çok ezdiler bedavaya çalıştım
Adamı görüyor musun hala
Yok genelde başka birisi bakıyor o başka işlere gidiyor bazen o duruyor
Adamla bir bağın yoksa söyleme eğer devam ediyorsan söyle ya da adamı önce uyar
Önerin için teşekkürler.
Rica ederim
Kendisi ile konusmalısın rahatsız oldugunu
O da öyle bir şey yok derse ben haksız çıkarım
Nasıl yürüyor peki fiziksel mi mesajlamaı konusmamı
Mesaj konuşma 😍😘 böyle emojiler atıyor
Cevap vermemek senin elinde veya mesafeyi korumak muhtemelen evlidir birde
Evli değil
Etkileniyormusun peki kaç yas fark var
Yikarda yazıyor ne etkilenmesi o amcam dayım yaşında
Peki neden cevap veriyorsun mesajına. Yazmamak senin elinde
Ya hayır yazmam soru sorar nasılsın yapiyon falan sonra cevap veririm vermesem de niye yazmıyorsun diye mesaj atar
Cevapsız bıraktıgın an kesileccek bir kaç güne
Teşekkürler.
R ederim
Ailene mesajları göster
Biz herşeyimizi o agbi ile yapıyoruz birde çok yakınız
Ne yapıyorsun mesela
Köyde kurban kesiyoruz vb.
Seninde hoşuna gidiyor dimi