Böyle bir durum yaşıyorum hem kin dolu hem üzgün kırgınım ben kötü biri değilim beddua etmeye bile kıyamıyorum üzmeyin beni artık 😭😭

Böyle bir durum yaşıyorum hem kin dolu hem üzgün kırgınım ben kötü biri değilim beddua etmeye bile kıyamıyorum üzmeyin beni artık 😭😭

Beddua etme bence. Şu an kırgın olduğun insanlar arasında sana karşı anlayışsız acımasız davrandığı için, sana yaptığı iyilikleri yüzüne vurduğu için vicdan azabı çekenler var.
Ben hayatım boyunca kimseyi beddua etmedim o yüzden kimseye beddua etmeyin gerek yok, benim annemin çok güzel bir sözü var sen doğru ol eğri belasını bulur gerçekten öyle, O yüzden hiçbir şey için canını sıkma Bu dünyada her şeyin gelip geçici olduğunu da unutma, insanlar bile ölüyor yeniden doğuyor başka insanlar hayatımıza girip çıkıyor o yüzden kafana hiçbir şekilde takma, güzel bir şekilde hayatını yaşamaya sağlığına dikkat et, çünkü bu dünyada bugün varız yarın yokuz bir şeyleri değiştirme imkanımız da yok. Ne olacak yani bir insan hayatına girer bir insana hayatından çıkar sen dünyaya geldiğinde bu insanlar hayatımda yoktu dünyadan çıktığında bu insanlar hayatında olmayacak. ⭐
Et len beddunanı için rahatlasın
Rahatlamiyor ki
Cevap
6Cevap
Ne diyeceğimi bilemiyorum, insan ne olursa olsun kötü bir şey söylemeye kıyamıyor o kılamadıklarımız yüzünden canımız çok yanıyor
Yine hakaret yine ağır sözler duydum
Muhatap olma artık bence çünkü değmiyor
Haklısın
Senin bu hakaret duyduğun insanlar sana çok mu yakin ya da sanaldan mı onlarla nerden bağlantın var kesemiyor musun?
Beddua etme zaten. Allah intikam alanlarin en hayırlısıdır birak o işini iyi bilir zaten değil mi?
boş ver
Kendisi aslında Fenerli herkesi kandırdığı için vicdan azabı çekiyor
🤣
Bazen öyle kırılıyoruz ki beddua edicek kadar bile bir şey diyemiyoruz
Evet 😭
Önüne bakacaksın. Bırak kirli dünyalarında boğulsun insanlar.
Harika yorum
Hata benim hatam ama içim acıyor 😭
Teşekkür ederim Ezgiciğim.
Az önce arkamdan konuşanlar diyordun. Şimdi benim hatam diyorsun. Anlamadım.
Öyle işte iyi değilim
Kendi hatasindan dolayi arkasindan konusulmus galiba ve insanlarla samimiyet kurup hayal kırıklığına uğradığına pisman gibi.
Olabilir.
boş ver uğraşma boşuna... bir atasözü vardır "Ölüyle uğraşırsan ya osurur ya da mıçar
Böyleleri daha çok üzüyorlar ama işte :")
Ama benimde suçum var
Tövbe tövbe sakın deme herkese zararı var
Anladım abi
Noldu olm
boş ver 😭
Anlatamam çok kötüyüm şu anda ağlıyorum
Gerçekten kötüyüm
Oy kıyamam
😭😭
KS ben ne alaka
Bilmiyorum
Yemin ederim bu ben