Ne yapmam gerek çok canım yanıyor?

Merhabalar, 26 yaşında çok güzel bir genç kadınım rabbime çok teşekkür ediyorum yüzüme güzelliği kalbime merhameti ve gönlüme vicdanı kattığı için ama ben bir konuda çok üzülüyorum hata bir çok konuda öncelikle lütfen dalga geçmeyin benimle ciddi anlamda yardım çığlığı atıyorum duyulmuyor çaresizim... Annemi çok seviyorum ama bir çok o kadar kinliyim sebebi ise daha yeni lise çağlarımda birine aşık oldum ve bağlandım bir süre sonra ciddiyet oluştu bana tesettüre girmemi söyledi bende isteksizdim ama girdim annem bana içinden gelmeden kpanma dedi haklıydı evet bir süre sonra anneme anne ben pişmanım sen haklıydın bir defe masus bana izin verir misin eski halime döneyim dedim annem bana o senin kefenin ölümceye denk çıkarmayacaksın dedi karşı gelemedim... Zaman zaman sonra kız kardeşim saç boyattı açık saçık elbiseler bir başına arkadaşları ile gezmeler annemle tartıştığında evi terketmeler bana olan yasaklar kardeşime serbest kılındı annem sanırım artık sıkmayacak tekrar deneyeyim dedim konuşmayı, bu sefer saçlarımdan tuttu sobanın ağzını açtı ve yakarım yemin olsun dedi kekelemem daha çok artmıştı güzel konuşmalarıl sonlandı annemde korkuyorum halen.. ama ona çok aşığım annem aslında iyi biri merhamet kokulu bize düşkün fakat kiz kardeşime daha çok düşkün onun hatalarına göz yumdu evi terketti diz coktu agladi kiz kardesim bana el kaldirabilir beni zedeler, bağıra bilir ama ben bağıramıyorum çünkü o haklı oluyo annem ona karşılık vermemi istemiyor çunku ona karsılık verirsem beni öldürmesinden korkuyor cinnet geciriyor... Ben çok kinliyim güzel akıcı konusamiyorum kendimi ifade edemiyorum istemedn ciddi ortamda tartismada gulerek cevap veriyorum anlatamıyorum derdimi istedigim kisiyle konusamiyorum korkuyorum beni dışlayacaklar diye kardeşimle aynı ortamda duramiyorum çunku cok guzel ve akilli zeki ben ise sadece ismimi biliyorum onun disinda bilgi özürlüsüyüm...
Ne yapmam gerek çok canım yanıyor?