Merhaba KScanlar nasılsınız?
Sık görüyorum sokak Röpartajı kanalları bir hayli fazlalaştı hep askeri ücretli hakında düşünceniz nedir, evlenir misiniz? bunlar daha basit olanları öyle saçma sorular çıkıyor ki anlatamam.
Yahu ülkede çalışan büyük kesim asgeri ücret alıyor çalışmasalar aç insanlar neden bu ezikleme insan değil mi onlarda. Anlamadım gitti.
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Sık görüyorum sokak Röpartajı kanalları bir hayli fazlalaştı hep askeri ücretli hakında düşünceniz nedir, evlenir misiniz? bunlar daha basit olanları öyle saçma sorular çıkıyor ki anlatamam.
Yahu ülkede çalışan büyük kesim asgeri ücret alıyor çalışmasalar aç insanlar neden bu ezikleme insan değil mi onlarda. Anlamadım gitti.
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır ezıkleyenlerde baba parası yıyen ergenler veya uyduruk bı bolumden mezun olan unı ogrencılerı.
Evlenip üremeleri saçma çünkü, pek akıllıca değil
İnsanı sınıflaştıran öyle böyle mecbur kaldıkları durumumla aşağılayanlar gerçekten üremesinler
İstediğin kadar itiraz et sınıf farkı var yani sonuçta , toplumun refahı için bu gerekli
Refah başka bir şey ve insanların elinde olan bir şey değil ki sana verilen iş belli ama maaşın hak etmen gereken onun çok üstünde ama vermiyorlar işine gelirse mantığıyla sömürüyorlar.
Refahı yerinde olanlarda o insanları ezikliyor gidip kendi çöplüklerinde ötmek yerine, ezikleme, kullanma bir çok şeye zorlama ile adeta köleymiş gibi görenler var. Ülkenin düzene girmesi için bunu aşmak lazım önce sırf parası var diye olmayana insanca davranmaktan vazgeçilmeli. Yönetim filan Onalrı saymıyoruz bilr önce saygı sonuçta
Ben evlenip üremeleri konusundan bahsediyorum yoksa tabiki insanlar yani
Ben daha çok aşağılayanlar üremesin taraftarıyım insanlara böyle davranananlar çocuklarını kibirli yetiştirirler vicdan yoksunu evlatlat hiç iyi değil.
Çok haklısın.
Asgari
Yazım hatasına takılma bazen düzgün yazarsın, otomatik düzeltme yanlış yapar. Verilen mesaj anlaşılıyorsa bazen göz ardı etmek lazım.
Sonuçta İnternet dili farklı işliyor, edabiyat dergisine makale yazmıyoruz. Kimse mükemmel değil.
Bu arada haksızsın anlamında demedim bunu hatalar bizler için dili doğru kullanmak elbette lazım.
Çok takılmam 😀da bi kötu durdu bilmiyor da olabilirsın
Hıııh geldi tdk timi
@Elleira sende geldin muhalif şahıs 😀
@Psikopatbirinsan çünkü sizin gibilere cins oluyorum. Bir kelimeyi düzeltince havalı olmuyorsun :)
@Elleira havalı olmak için yapmadım gıcık. Arkadaşa dedım sana da mı söyleyim normalde takılmam bu kadar. Bir harf değil birkaç harf başka bir anlam çıkıyor
Hiişşt sakinler beyler hanımlar sonuçta şivelerle dolu bir ülkeyiz buna rağmen çok kaynaşıyoruz. Herkes iyi olsun dünya çiçek açsın 🌹🌹
Tartışmıyoruz ki 🙃hanfendinin dalaşası gelmiş
@Psikopatbirinsan yemezler canım ınstagram bitti artık buraya da çunlandıniz anlamadım? Ne anlam çıkıyor gerçekten çok merak ettim? Herkes bence doğru anladı
@aynadakiajan biși yok biși yok😇arkadaşla tatlı tatlı tartışıyoruz sjdjsjd
@Elleira neyı yemezler ne bu agresiflik. Neyse onu dedım. Ne sacmalıyon anlamıyom 😀nolmuş Instagram bitmiş cunlamışım naptım naptım. Etme merak askerı ne ise o demek o yazıldı onu kast ettım. Doğrusu neymş
Biraz sertleştin sanki🤨😉🤪
Asgeri genelde halk dilinde sık kullanılıyor asgari diyen de var ama çoğunluk asgeri
Sayın psikopatbiri ksnin bazı kızları eli maşalıdır demedi deme aşık atamazsın onlarla 😂
Maşayla niye geziyor maşa camaşır da olur🤪 maşa dan muşadan korkmayız😎
@Psikopatbirinsan tamam en tdk sensin 😇
Elim de mașali değil bay @aynadakiajan
@Elleira öyle bir iddiam yok 🙃
Bak maşasızmış :)) naif kibar kadın
Pardon hanımefendi saydılar sunarım
:))
@aynadakiajan Saydılar değil, saygılar* şimdi psikopat bey düzeltirse șurada kalp krizi geçireceğim 😂😂
@Elleira abartmasak 😀
O değil de dalaşası demesem daha iyiymiş sanki :)) yanlış anlaşılmasın
Anaaaa, otomatik düzeltme yapmış saydılar olmuş 😂😂
@Psikopatbirinsan tamam tamam sustum 😂
Saymışlar mı😀
@Elleira çok gıcıksın 😌😁